כמה נתת? ומה עשית בסוף?אני בזמנו ניסיתי לבן שלי של אומגה גליל. זה עזר קצת, אבל ראיתי שיפור קטן רק אחרי שלושה שבועות
כמה נתת? ומה עשית בסוף?אני בזמנו ניסיתי לבן שלי של אומגה גליל. זה עזר קצת, אבל ראיתי שיפור קטן רק אחרי שלושה שבועות
האם זה גם מרגיע היפר או רק נותן ריכוז בלימודים (למי שקצת רחפן...?)אני לא זוכר מה היה המינון של האומגה 3 שנתתי לו, אבל בסוף התחלתי לתת לו פיקסולין של חברת ננוטבע וזה עובד מצויין.
הוא לוקח בבוקר 13 התזות וזה מחזיק לו עד ארבע שהוא מסיים את החיידר. אני רואה את התוצאות בציונים וגם הרב'ה אפילו הסכים איתי שיש שיפור עצום. הוא כבר לוקח את המוצר קרוב לשנה ואני מרוצה ממנו מאד, עולה לי 99 ש"ח ומספיק בערך לחודש (בשישי ושבת אני לא נותן לו את הפיקסולין)
יש עוד מישהו כאן שממליץ על הפיקסולין - נשמח לדעתאני לא זוכר מה היה המינון של האומגה 3 שנתתי לו, אבל בסוף התחלתי לתת לו פיקסולין של חברת ננוטבע וזה עובד מצויין.
הוא לוקח בבוקר 13 התזות וזה מחזיק לו עד ארבע שהוא מסיים את החיידר. אני רואה את התוצאות בציונים וגם הרב'ה אפילו הסכים איתי שיש שיפור עצום. הוא כבר לוקח את המוצר קרוב לשנה ואני מרוצה ממנו מאד, עולה לי 99 ש"ח ומספיק בערך לחודש (בשישי ושבת אני לא נותן לו את הפיקסולין)
האם מתאים גם לגילאים גדולים יותר?שלום וברכה.
עברתי על כל האשכול והיות ואתם מחפשים משהו טבעי שעובד מיידית, אז אני מעלה את העניין למרות שכבר דיברתי עליו בעבר.
הבן שלי adhd מאובחן כבעיית קש"ר נוירולוגית, לקח ריטלין תקופה והפסקתי לתת לו בגלל תופעות לוואי.
היום הוא משתמש במוצר טבעי - פיקסולין, של חברת ננוטבע שעובד מיידית, תוך 20 דק' הוא משפיע ומחזיק אותו כשש שעות בממוצע עם אפס תופעות לוואי.
אני ברמה האישית מאד מאד מרוצה.
מה שכן, חשוב לקבל הדרכה כיצד מוצאים לילד את המינון המתאים ואפשר להתקשר לט"ל: 050-4171616 (מוקד הדרכה שלהם)
ומי שרוצה קצת לחפש ולהרחיב על הורים נוספים שמרוצים, פשוט שיחפש את המילה פיקסולין כאן בפרוג ויראה כמה הורים כתבו כאן שהמוצר הזה עזר להם ואני לא היחיד כאן.
בהצלחה.
באיזה קופה אתם? מתחילים עם ריטלין כי הקופות (כללית לפחות) לא מאשרות ויויאנס ואטנט לפני שהריטלין לא מצליח.עד כמה שידוע לי הויואנס נמצאת אחרונה בתור.
ז"א מתחילים בריטלין, למי שלא עוזר - עובר לאטנט, פוקולין, אטומיק
ואח"כ ויואנס.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: