רכב קטן מאד ביחס לכל הנ"ל.סיריון לא הוזכר
אם זה לא איכפת לך, זו המלצה מצוינת...
רכב קטן מאד ביחס לכל הנ"ל.סיריון לא הוזכר
לא לגעת באמריקאיות. בטח שלא במחירים האלה.מישהו מכיר שברולט אופטרה?
זה שאתה נסעת עם זה מ250 עד 320 זה לא אומר שעכשיו זה לא יתחיל לעשות בעיות גם אתה מודה שבאיזשהו שלב זה מת ככל שזה מתקרב לזה הסיכון לבעיות גובר גם אין בעיה עם בן אדם בן 90 אבל הוא הולך כבר לאט זה חוק טבעמה הבעיה בק”מ גבוה בקורולה?
לי יש קורולה 2005, עם 320 א’ ק’’מ, והרכב נוסע חלק בלי בעיות, ואני מרוצה ממנו כבר חמש שנים.
אמנם העמדתי אותו עכשיו למכירה (ב9,000 אם זה מעניין מישהו...) אבל זה אך ורק בגלל התרחבות המשפחה בס”ד שלכן עברנו לרכב של 7, את הנסיעות הפרטיות שלי אני ממשיך לעשות בקורולה...
נכון.זה שאתה נסעת עם זה מ250 עד 320 זה לא אומר שעכשיו זה לא יתחיל לעשות בעיות גם אתה מודה שבאיזשהו שלב זה מת ככל שזה מתקרב לזה הסיכון לבעיות גובר גם אין בעיה עם בן אדם בן 90 אבל הוא הולך כבר לאט זה חוק טבע
נכון הוא לא מת מיד אבל בדרך כלל יש לו בעיות לב וסוכר וכו' והראיה שהיית צריך להחליף גיר ומחר תצטרך להחליף אלטרנטור או ציפלינגיםנכון.
אבל זה גם אומר שלא בהכרח יבואו מייד תקלות.
אני לא אכחיש שהחלפתי לפני כחודש גיר, אבל דיברתי באופן כללי שהרכב מרגיש במצב מצויין, והוא נוסע אפילו את העליות של מיצד על 80-90 קמ”ש בלי לעבור את הטורים 3.
לא כל מי שמגיע לגיל 90 מייד מת...
לנו יש קורולה 2006 כבר שנתיים ולא עשו לנו בעיות אף פעם ב"ה
וכל מי ששמעתי שיש להם טויוטה קורולה אפי' ישנות אומר את זה
אני חושבת ששווה להשקיע בחיפוש דווקא אחרי קורולה כי זה רכב שהוא ברזל
מצטרף לכל הנ"למה הבעיה בק”מ גבוה בקורולה?
לי יש קורולה 2005, עם 320 א’ ק’’מ, והרכב נוסע חלק בלי בעיות, ואני מרוצה ממנו כבר חמש שנים.
אמנם העמדתי אותו עכשיו למכירה (ב9,000 אם זה מעניין מישהו...) אבל זה אך ורק בגלל התרחבות המשפחה בס”ד שלכן עברנו לרכב של 7, את הנסיעות הפרטיות שלי אני ממשיך לעשות בקורולה...
נכון.
אבל זה גם אומר שלא בהכרח יבואו מייד תקלות.
אני לא אכחיש שהחלפתי לפני כחודש גיר, אבל דיברתי באופן כללי שהרכב מרגיש במצב מצויין, והוא נוסע אפילו את העליות של מיצד על 80-90 קמ”ש בלי לעבור את הטורים 3.
לא כל מי שמגיע לגיל 90 מייד מת...
כמה רוצים עליו?מה עם אקסנט 2008 ? 165,000 ק"מ ?
החלפת לגיר חדש?
ואם לא, מה היה הקילומטראז' של הגיר המשומש?
החלפתי אלטרנטור לפני חצי שנה. האלטרנטור הישן לא מת, אבל פחדתי שהוא בדרך כי הוא לא הוחלף מאז שקניתי את הרכב, ולכן העדפתי להחליף בשביל שיהיה טוב. כמו כן החלפתי צמיגים ועוד כל מיני דברים, רק בשביל שיעבוד טוב ולהרבה זמן.נכון הוא לא מת מיד אבל בדרך כלל יש לו בעיות לב וסוכר וכו' והראיה שהיית צריך להחליף גיר ומחר תצטרך להחליף אלטרנטור או ציפלינגים
על זה אנחנו מדברים לקנות רכב בקילומטראז כזה גבוה יוצא לא שווה בסוף כי באזשהו שלב אתה משלם את המחיר של הרכב החדש יותר בחלפיםהחלפתי אלטרנטור לפני חצי שנה. האלטרנטור הישן לא מת, אבל פחדתי שהוא בדרך כי הוא לא הוחלף מאז שקניתי את הרכב, ולכן העדפתי להחליף בשביל שיהיה טוב. כמו כן החלפתי צמיגים ועוד כל מיני דברים, רק בשביל שיעבוד טוב ולהרבה זמן.
ואני לא חושב ששווי כל התיקונים וההחלפות שעשיתי משתווים לעלות של רכב כזה עם קילומטראז’ נמוך בהרבה.על זה אנחנו מדברים לקנות רכב בקילומטראז כזה גבוה יוצא לא שווה בסוף כי באזשהו שלב אתה משלם את המחיר של הרכב החדש יותר בחלפים
החלפתי אלטרנטור לפני חצי שנה. האלטרנטור הישן לא מת, אבל פחדתי שהוא בדרך כי הוא לא הוחלף מאז שקניתי את הרכב, ולכן העדפתי להחליף בשביל שיהיה טוב. כמו כן החלפתי צמיגים ועוד כל מיני דברים, רק בשביל שיעבוד טוב ולהרבה זמן.
מה הבעיה באלטרנטור מקורי?אם זה היה אלטרנטור מקורי של טויוטה DENSO. לא הייתי נוגע בו בכלל.
חוצמזה מצויין ששמרת עליו, הכי כיף לקנות רכב שלבעלים היה איכפת ממנו.
10Kכמה רוצים עליו?
לכמה זמן אתה רוצה את הרכב?
וכמה קילומטראז' אתה מתכוון לשים עליו?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: