מה נקרא ק"מ סביר לקורולה?טויוטה קורולה שנתון 2006/7 רכב מצויין ונח אבל קשה למצוא בק"מ סביר.
יונדאי אקסנט 2009 רכב נהדר ואמין מאוד. קצת קטן.
הונדה סיוויק משנתון 2007 והלאה. רכב טוב מאוד אך גם אותו קשה למצוא בק"מ נמוך.
סוזוקי sx4 רכב טוב מאוד אמין ביותר וחסכוני יחסית.
פורד פוקוס משנתון 2007 עד 2010.רכב מצויין מרווח וגדול קצת פחות חסכוני.
בהצלחה.
ברכבים במחיר הזה בדרך כלל פחות חסכוניים ככה זה או שאתה משלם על הרכב בירידת ערך או שאתה משלם בדלקשכחתי לציין, אבל חשוב לי שהיהי חסכוני בדלק!
ק"מ סביר בשנתונים האלו איזור ה230000 ק"מ.מה נקרא ק"מ סביר לקורולה?
ומה הכי מומלץ מהרשימה?
תודה
יותר לכיוון ה7 אלף. אלא אם כן זה משהו ממש רציני שהלך. דווקא הביטוח נמוך יותר כי אין מקיף.צריך לזכור שכל רכב עולה בין 7 ל10 אלף ש"ח בשנה על ביטוחים, טסט ותיקונים.
לפעמים מטופש לחסוך בקניה.
לא כ"כ נכון אני אפרט את העלויות שהיה לי במאזדה 3 ביטוח (כנראה היום יותר יקר) עלה לי 3700 (רכב ישן עולה קצת יותר על החובה) אבל ברכב יותר חדש זה היה כנראה עולה 3400 טסט יש בכל רכב ברכב ישן זה יותר זול תיקונים אם קונים רכב אמין אין כ"כ תיקונים מעבר לסטנדרט של רכב רגיל לי עלה אולי 500 ש"ח על תיקונים שאפשר להגיד שזה בגלל שזה ישן כגון שהיה בעיה במזגן שעלה 200 ש"ח תיקון וכו בלאי סטנדרטי יש בכל רכב (כגון צמיגים ברקסים וכו)צריך לזכור שכל רכב עולה בין 7 ל10 אלף ש"ח בשנה על ביטוחים, טסט ותיקונים.
לפעמים מטופש לחסוך בקניה.
לטעמי כל ההמלצות האלו אינם חכמות כלל.טויוטה קורולה שנתון 2006/7 רכב מצויין ונח אבל קשה למצוא בק"מ סביר.
יונדאי אקסנט 2009 רכב נהדר ואמין מאוד. קצת קטן.
הונדה סיוויק משנתון 2007 והלאה. רכב טוב מאוד אך גם אותו קשה למצוא בק"מ נמוך.
סוזוקי sx4 רכב טוב מאוד אמין ביותר וחסכוני יחסית.
פורד פוקוס משנתון 2007 עד 2010.רכב מצויין מרווח וגדול קצת פחות חסכוני.
בהצלחה.
קורולה לא חסכוני?רכבים ישנים לא יהיו חסכונים ביחס למקובל היום.
גם 10 השגתי רק בקושי.אםפ אתה באמת רוצה לחסוך תוסיף עוד 5,000 ש"ח ותקנה אחד מההמלצות הנ"ל.
כפר סאלד?לי המליצו על ניסן טידה
אם זה שווה לך,כפר סאלד?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: