טעם מידי טוב... סה"כ רצה לנצל את ההזדמנות לפנק את הח'ברה...יש לו טעם טוב
טעם מידי טוב... סה"כ רצה לנצל את ההזדמנות לפנק את הח'ברה...יש לו טעם טוב
לא יודעת לגבי עדה/מגזר זה או אחר, פשוט אין לי כח לעבור שוב את מה שעברתי מאז שנולדתי ועד היום.מצטרפת!
חן המקום על יושביו! כל אחד הקב"ה שם אותו במקום שהכי טוב לו!
טעם מידי טוב... סה"כ רצה לנצל את ההזדמנות לפנק את החברה...
נשמע שעברת חיים קשים...לא יודעת לגבי עדה/מגזר זה או אחר, פשוט אין לי כח לעבור שוב את מה שעברתי מאז שנולדתי ועד היום.
במציאות היום שחוגגים מסיבה בגן חובה עם הסבתות ובליווי של מוזיקה ומקבלים דיסק הסרטה מהווי הגן בשנה האחרונה ועוד ועוד
ומסיבת סידור או חומש באולם מפואר
ולמסיבת סיום כיתה ח שוכרים את האצטדיון העירוני ובתפאורה שעלותה מאות אלפי שקלים וכן הלאה ,
וחתונה יחגגו באולם בית הכנסת זה פשוט ישבש את כל הערכים וילמד את ילדינו שהחתונה היא לא הדבר הכי חשוב בחיים יש דברים יותר חשובים
ולכן אם אתם רוצים לחזור אחורה ברמת חיים 50 שנה מה טוב אבל בכל הדברים ,
אם לא אזי לא כדאי להתחיל מהחתונה מהדבר שהכי חשוב לנו בחיים וכמאמר חכמינו אין אדם טורח בסעודה ומפסידה
במציאות היום שחוגגים מסיבה בגן חובה עם הסבתות ובליווי של מוזיקה ומקבלים דיסק הסרטה מהווי הגן בשנה האחרונה ועוד ועוד
ומסיבת סידור או חומש באולם מפואר
ולמסיבת סיום כיתה ח שוכרים את האצטדיון העירוני ובתפאורה שעלותה מאות אלפי שקלים וכן הלאה ,
וחתונה יחגגו באולם בית הכנסת זה פשוט ישבש את כל הערכים וילמד את ילדינו שהחתונה היא לא הדבר הכי חשוב בחיים יש דברים יותר חשובים
ולכן אם אתם רוצים לחזור אחורה ברמת חיים 50 שנה מה טוב אבל בכל הדברים ,
אם לא אזי לא כדאי להתחיל מהחתונה מהדבר שהכי חשוב לנו בחיים וכמאמר חכמינו אין אדם טורח בסעודה ומפסידה
אז למה לא? חבל שלא הזמינו אותי לחגיגה...ת'אמת זה נכון,
יש לו טעם טוב
אני לא חושבת שהוא הגזים (ביחס לחברים אחרים בישיבה) עם הסוגים של השוקולדים אולי בכמות הוא הגזים....
אבל יש גם כסף, אז יחסית אצלו זה עוד בסדר...
הכל יחסי... כל אחד והמסלול שלו.נשמע שעברת חיים קשים...
1. אתם לא מכירים את גור......2.אני כבר רואה את בעלז ואח''כ עוד כמה שמעתיקים את היוזמה המבורכתהלוואי ויצליח, אבל עם כזה קיצונות לא נראה שזה ישפיע על אחרים...
והלוואי שעל עצמם כן.
החתונות היום מספיק מוגזמות, ככה שיש עוד הרבה לאן לרדת, לא חייבים לתפוס את הקצה השני...
ממליצה לך לשמוע את הראיון שעלה פה בעבר של חני וינרוט ע"ה, אחרי ששומעים אותה הקשיים מתגמדים, מה זה לעומת מה שהאישה הגדולה והחזקה הזו עברה, אני לא יודעת על איזה התמודדות את מדברת, אבל לי אישית השיחה הזו הוסיפה כוחות. תצליחי הלוואי בכל אשר תפני! ברכותי!!!הכל יחסי... כל אחד והמסלול שלו.
כל מטילה זהבכה לחי לחסידות גור!
חשיבה ערכית אמיתית, שכסף זה דבר יקר, וצריך לדעת לאן לתעל אותו. ואם הציבור החרדי מבורך בילדים רבים, ורוצים לשמר את כל אורח החיים שהוא כמעט לא מציאותי על פי דרך הטבע, מחפשים כל שקל שיורד לטמיון, ומחזירים אותו למקומו הראוי לו.
כל זה צריך להיות מלווה בהסברה לילדים על ידי מוסדות החינוך, על לקיחת אחריות על החיים, והבנת המציאות הכלכלית.
לפעמים זה משגע לראות חתנים וכלות שנכנסים לחופה בלא טיפת הבנה על המשמעות הכלכלית שנגזרת להורים שלהם ממנה, ובעיקר שינוי כל אורח החיים של ההורים מאנשים שחיים בדוחק, או בכבוד, לאנשים שחיים בבזיון! וזה עוד לפני ההשלכות הבריאותיות החמורות, וחינוך הילדים של אלו שלא נישאו.
אם הציבור הליטאי חפץ בחיים, שלטא יסכים לצאת ממשבר הקורונה בלי תובנות והחלטות חדות בענין הזה.
ומי יודע אם לא בשל זה [צערם הנורא של יהודים שמחתנים ילדיהם ובתוכם ת"ח וצדיקים גדולים] הגיע כל הסער הזה!
1. נכון.1. אתם לא מכירים את גור......2.אני כבר רואה את בעלז ואח''כ עוד כמה שמעתיקים את היוזמה המבורכת
1. סותר את 2.1. אתם לא מכירים את גור......2.אני כבר רואה את בעלז ואח''כ עוד כמה שמעתיקים את היוזמה המבורכת
הכי אהבתי את זה
כמו כן, בחורים עד גיל 18, לא יחלקו סוכריות לאחר אירוסיהם
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: