משחזר מידע
משתמש סופר מקצוען
תוריד מכאן את HxD (תוכנה קלה ללא התקנה)מה זה hex editor? איפה הוא נמצא?
ותפתח את הדיסק
Extras ---> Open Disk
בחר את הדיסק מהחלק של Physical disks
תעלה צילום מסך
תוריד מכאן את HxD (תוכנה קלה ללא התקנה)מה זה hex editor? איפה הוא נמצא?
תוריד מכאן את HxD (תוכנה קלה ללא התקנה)
ותפתח את הדיסק
Extras ---> Open Disk
בחר את הדיסק מהחלק של Physical disks
תעלה צילום מסך
אתה צריך לפתוח את התוכנה עם הרשאות מנהלבנתיים זה מה שהוא אומר (בשלב השני.... ב- Open Disk)
תנסה לגלול ובמקום הראשון שאתה רואה חומר תעלה צילוםככה זה נראה:
תנסה לגלול ובמקום הראשון שאתה רואה חומר תעלה צילום
כןבחרתי נכון?
אז לשאלה הראשונית שלךהכל אותו דבר, רק אפסיםםם....
רק משחזר מידע מקצועי כולי האי ואולימישהו נתקל בבעיה כזו? אני לא יכול לפתוח את הכונן USB...
כמובן אני לא רוצה לפרמט, ניסתי שיטות שיחזור גם לא הצלחתי...
(מה הפתרון)?
כן
אז לשאלה הראשונית שלך
רק משחזר מידע מקצועי כולי האי ואולי
יש תוכנה שיצרתי שלפעמים יכולה מאוד לעזור במקרים כאלה (היא פותרת יותר מחמישים אחוז מהמקרים!!)טוב תודה רבה רבה לך, נראה מה יחליטו...
יש תוכנה שיצרתי שלפעמים יכולה מאוד לעזור במקרים כאלה (היא פותרת יותר מחמישים אחוז מהמקרים!!)
יש תוכנה שיצרתי שלפעמים יכולה מאוד לעזור במקרים כאלה (היא פותרת יותר מחמישים אחוז מהמקרים!!)
@בני2 הקוד ש"מסתתר" מאחורי התיקון הוא סקריפט קטן בפייתון שיכול מאוד להועיל. והדבר בדוק ומנוסה!!@משתמש חדש חדש אני (מאמין שלא רק אני..) לא מציע לנסות שום "תוכנה" על הדיסק שלך אם אתה עדיין בונה על הקבצים, במיוחד תוכנה עלומה של איזה ניק חדש ומיסתורי.. שלא מפרט איזה קוד מסתתר מאחורי 'התיקון'
@בני2 הקוד ש"מסתתר" מאחורי התיקון הוא סקריפט קטן בפייתון שיכול מאוד להועיל. והדבר בדוק ומנוסה!!
זהו כרטיס מיקרו!!
תראה את התוכנה שלי פה כולל סרטון הדרכה!
היכן הדיסק "ביקר"?מישהו נתקל בבעיה כזו? אני לא יכול לפתוח את הכונן USB...
כמובן אני לא רוצה לפרמט, ניסתי שיטות שיחזור גם לא הצלחתי...
(מה הפתרון)?
צפה בקובץ המצורף 663530
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: