לי לאלמישהו נפתרה הבעיה?
אפשר להגיד על המכשיר ''ברוך דיין האמת'' ולקבור אותו ולקנות כבר חדש?
או שיש עוד סיכוי שהGPS יקום לתחייה?
וממשיכים לשלם על "הכשרות"?!אכן, ניתן לקבור אותו,
אם יש לך בית קברות לגופות מכשירים, תכתוב כאן...
מקפיצה שוב את הנושא. נכון שהבעיה היא במכשיר עצמו וזה לא קשור ישירות להדרן, אבל בכל חברת סלולר מאז הרפורמה לפני כמה שנים טובות, אין אפשרות ׳לכבול׳ אותי ל3 שנים מראש, וכל רגע אני יכולה לעזוב את החברה. למה להדרן ודומותיה מותר לעשות את זה?? במיוחד עכשיו שהמכשיר לא פעיל, בעצם אני מוכרחה לקנות מכשיר חדש כי אני בכל מקרה ממשיכה לשלם עוד שנים קדימה בלי אפשרות ביטול!!! זה ניצול וזה ממש מרתיח!!!ו
וממשיכים לשלם על "הכשרות"?!
מ ד ו י ק!!!! ומעצבן מאוד!מקפיצה שוב את הנושא. נכון שהבעיה היא במכשיר עצמו וזה לא קשור ישירות להדרן, אבל בכל חברת סלולר מאז הרפורמה לפני כמה שנים טובות, אין אפשרות ׳לכבול׳ אותי ל3 שנים מראש, וכל רגע אני יכולה לעזוב את החברה. למה להדרן ודומותיה מותר לעשות את זה?? במיוחד עכשיו שהמכשיר לא פעיל, בעצם אני מוכרחה לקנות מכשיר חדש כי אני בכל מקרה ממשיכה לשלם עוד שנים קדימה בלי אפשרות ביטול!!! זה ניצול וזה ממש מרתיח!!!
איזה דגם מכשיר יש לך?לי יש נטו וייז של חברת יושר ואתמול בלילה התחיל לעבוד לי.
האם יש לך סמסונג J1 (2016) ?!?!לי יש נטו וייז של חברת יושר ואתמול בלילה התחיל לעבוד לי.
המקום ימלא חסרונך...כפי הנראה אין לזה פתרוןלי יש גם מכשיר של מושגח פלוס j1 והפסיק לעבוד לי
האם למישהו יש מושג אם זה אמור להסתדר מתי שהוא??
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: