דרוש מתכון תפריט מעניין לשבת חנוכה פליז?! רעיונות?

אני אני

משתמש פעיל
זה נשמע מעניין
אפשר פירוט?
ובבוקר ובסעודה שלישית בשרי?

מה התפריט החלבי?
לא משהו מיוחד, חלבי בליל שבת - דגים עם צ'יפס כמו בכל שבת, ולאחר מכן פסטה מוקרמת או ריביולי ובלינצ'ס גבינה, מי שרוצה יש גם מעדנים, שוקו / אייס קפה וכו' - הבקבוקים המוכנים, וכמובן גלידה חלבית או מגנום וכד'.... ת'אמת אפשר לאכול יותר מזה? לפעמים אפילו לא רוצים כלום אחרי הדגים אלא רק גלידה טובה.
לא שייך יותר טוב מזה... עונג שבת!!!!
בסעודת הבוקר וסעודה שלישית כרגיל כמו כל עמ"י...
חשוב לציין, שזה לא כל שבת, לפעמים מתחשק לגוון ולעבוד פחות, אנחנו קוראים לזה "שבת קלה".

אליש:)

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
לא משהו מיוחד, חלבי בליל שבת - דגים עם צ'יפס כמו בכל שבת, ולאחר מכן פסטה מוקרמת או ריביולי ובלינצ'ס גבינה, מי שרוצה יש גם מעדנים, שוקו / אייס קפה וכו' - הבקבוקים המוכנים, וכמובן גלידה חלבית או מגנום וכד'.... ת'אמת אפשר לאכול יותר מזה? לפעמים אפילו לא רוצים כלום אחרי הדגים אלא רק גלידה טובה.
לא שייך יותר טוב מזה... עונג שבת!!!!
בסעודת הבוקר וסעודה שלישית כרגיל כמו כל עמ"י...
חשוב לציין, שזה לא כל שבת, לפעמים מתחשק לגוון ולעבוד פחות, אנחנו קוראים לזה "שבת קלה".
זה נשמע טוב
שבת מפנקת כזו
נשקול לאמץ

אני אני

משתמש פעיל
זה נשמע טוב
שבת מפנקת כזו
נשקול לאמץ
מי שניסה אימץ זאת. אבל אין לי שום ענין לשכנע, בכל אופן בשבת נהוג לאכול דגים ובשר, אבל אצלינו לא כ"כ אוהבים בשר, וחלק מהילדים לא מסכימים להתקרב לבשר, (גם טשולנט אני עושה לפעמים פרווה" או שני סירים נפרדים, מה לעשות?! יש לי ברירה?!) ויש גם הרבה גברים / בעלים שממש לא מתחברים לחלבי בליל שבת, מזל שבעלי לא מתנגד. בהתחלה זה הרגיש לנו כמו שבועות, אבל לאחר כמה שבתות מתרגלים כמו שלכל דבר מתרגלים.

עובדת מהבית

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי
מי שניסה אימץ זאת. אבל אין לי שום ענין לשכנע, בכל אופן בשבת נהוג לאכול דגים ובשר, אבל אצלינו לא כ"כ אוהבים בשר, וחלק מהילדים לא מסכימים להתקרב לבשר, (גם טשולנט אני עושה לפעמים פרווה" או שני סירים נפרדים, מה לעשות?! יש לי ברירה?!) ויש גם הרבה גברים / בעלים שממש לא מתחברים לחלבי בליל שבת, מזל שבעלי לא מתנגד. בהתחלה זה הרגיש לנו כמו שבועות, אבל לאחר כמה שבתות מתרגלים כמו שלכל דבר מתרגלים.
אפשר לשאול מאיזו עידה?

אגוז מלך

משתמש פעיל
אנחנו אוכלים בליל שבת חלבי!!!
לי לא מסתדר חלבי בשבת,
ובמיוחד לא בשבת חנוכה שכל הערבי לביבות נוטפי חמאה וגבינות,
דווקא הבשרי בשבת יכול להיות מגוון יותר,
(במיוחד שגם בצהריים בד"כ לא מספיקים להתבשר - כדיי להישאר חלביים לערב)
אממה, באמת אפשר לעשות תפריט שבת מגוון ומושקע יותר.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה