זה נשמע מענייןאנחנו אוכלים בליל שבת חלבי!!!
אפשר פירוט?
ובבוקר ובסעודה שלישית בשרי?
זה נשמע מענייןאנחנו אוכלים בליל שבת חלבי!!!
זה נשמע מעניין
אפשר פירוט?
ובבוקר ובסעודה שלישית בשרי?
לא משהו מיוחד, חלבי בליל שבת - דגים עם צ'יפס כמו בכל שבת, ולאחר מכן פסטה מוקרמת או ריביולי ובלינצ'ס גבינה, מי שרוצה יש גם מעדנים, שוקו / אייס קפה וכו' - הבקבוקים המוכנים, וכמובן גלידה חלבית או מגנום וכד'.... ת'אמת אפשר לאכול יותר מזה? לפעמים אפילו לא רוצים כלום אחרי הדגים אלא רק גלידה טובה.מה התפריט החלבי?
זה נשמע טובלא משהו מיוחד, חלבי בליל שבת - דגים עם צ'יפס כמו בכל שבת, ולאחר מכן פסטה מוקרמת או ריביולי ובלינצ'ס גבינה, מי שרוצה יש גם מעדנים, שוקו / אייס קפה וכו' - הבקבוקים המוכנים, וכמובן גלידה חלבית או מגנום וכד'.... ת'אמת אפשר לאכול יותר מזה? לפעמים אפילו לא רוצים כלום אחרי הדגים אלא רק גלידה טובה.
לא שייך יותר טוב מזה... עונג שבת!!!!
בסעודת הבוקר וסעודה שלישית כרגיל כמו כל עמ"י...
חשוב לציין, שזה לא כל שבת, לפעמים מתחשק לגוון ולעבוד פחות, אנחנו קוראים לזה "שבת קלה".
מי שניסה אימץ זאת. אבל אין לי שום ענין לשכנע, בכל אופן בשבת נהוג לאכול דגים ובשר, אבל אצלינו לא כ"כ אוהבים בשר, וחלק מהילדים לא מסכימים להתקרב לבשר, (גם טשולנט אני עושה לפעמים פרווה" או שני סירים נפרדים, מה לעשות?! יש לי ברירה?!) ויש גם הרבה גברים / בעלים שממש לא מתחברים לחלבי בליל שבת, מזל שבעלי לא מתנגד. בהתחלה זה הרגיש לנו כמו שבועות, אבל לאחר כמה שבתות מתרגלים כמו שלכל דבר מתרגלים.זה נשמע טוב
שבת מפנקת כזו
נשקול לאמץ
אפשר לשאול מאיזו עידה?מי שניסה אימץ זאת. אבל אין לי שום ענין לשכנע, בכל אופן בשבת נהוג לאכול דגים ובשר, אבל אצלינו לא כ"כ אוהבים בשר, וחלק מהילדים לא מסכימים להתקרב לבשר, (גם טשולנט אני עושה לפעמים פרווה" או שני סירים נפרדים, מה לעשות?! יש לי ברירה?!) ויש גם הרבה גברים / בעלים שממש לא מתחברים לחלבי בליל שבת, מזל שבעלי לא מתנגד. בהתחלה זה הרגיש לנו כמו שבועות, אבל לאחר כמה שבתות מתרגלים כמו שלכל דבר מתרגלים.
אשכנזים (הונגרים)אפשר לשאול מאיזו עידה?
לי לא מסתדר חלבי בשבת,אנחנו אוכלים בליל שבת חלבי!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: