@שביס - שבי הרצל איפה ניתן להשכיר את המעמדים שבתמונה?
מהמם! אפשר מתכון והוראות מדויקות?והחצי ירח זה עוגיה אפויה עם מילוי קרם לימון.
מדהים!!!! בבקשה בבקשה מתכונים מדויקים, והוראות הכנה והקפאה, תודה רבה!!תפריט לבר מצווה , מציינת רק מה שאפשר להכין מראש
חייבת להוסיף כמה הערות:
-עדיין היה הרבה עבודה סמוך לאירוע, ההרכבה של כל מנה וגם מה שהכנתי טרי,
-עשיתי הכל לבד ללא עזרה, אם זה היה ארוע שלי- לא הייתי מסתדרת, אם יש עוד ידיים- הכל שונה
-שינוע של הכל לוקח הרבה זמן ומחשבה. (וכח נפשי.. שהכל יגיע בשלום..)
מנת פתיחה- סלסלות פילו עם ירקות אנטיפסטי
את הסלסלות פילו אפשר להכין כמה ימים מראש ולשמור בקופסה אטומה (לא חייב הקפאה)
מוגש עם מטבל /קוביות סלמון וכד' ולקישוט נבטי שעועית
ראשונה - דג פורל יש לי מתכון מעולה בהקפאה
עיקרית -צלי בקר ביין, מעולה בהקפאה, אחרי פריסה, ללא הרוטב
תוספות מיוחדות-
גלילות חצילים ממולאים (מוסקה בהגשה אלגנטית) מכינים את המרכיבים בנפרד, מקפיאים ,
ומרכיבים ואופים סופית יום לפני הארוע
טורטיות ממולאות עלי סלק- מכינים את המילוי ומקפיאים, הרכבה ואפיה ביום הארוע
מנה אחרונה- פחזניות במילוי קרם דיפלומט מכינים מקפיאים בנפרד וממלאים בו ביום
וכמובן גלידה, רוטב פרות יער -בהקפאה
בהצלחה
באופן כללי כשאני מבשלת מראש, עדיף להקפיא כל רכיב בנפרד?מתכון לדג פורל: (כמות ל-4 מנות, פילטים גדולים ללא עור)
2 בצלים קצוצים מטוגנים
1/4 כוס שמן זית
4 שיני שום כתושים
כף אבקת מרק עוף
קצת מלח גס
צרור פטרוזיליה קצוצה
לערבב , לשפוך על הדגים
לפרוס לימון או שניים לפרוסות דקות להניח על כל דג 3 פרוסות לימון (חופפות)
לאפות בחום 180 15-20 דקות
אחרי קרור ניתן לעטוף היטב ולהקפיא
הפשרה והגשה בטמפרטורת החדר
שאר המתכונים ברובם מוכרים ואפשר למצוא דומים כאן באתר וברשת (לא מעשי בשבילי לכתוב הכל)
ציינתי לעיל איך להכין ולהקפיא, באופן שהשלב הסופי של ההרכבה/אפיה נעשה סמוך לארוע
(אם יש שאלה ספציפית אשמח לענות)
כןבאופן כללי כשאני מבשלת מראש, עדיף להקפיא כל רכיב בנפרד?
לדוגמא בקר מבושל ביין, להקפיא את הבקר בנפרד והרוטב בנפרד ואח"כ לאחד?
מה המתכון לקרם דיפלומט? כמה זמן מראש אפשר להקפיא אותו? וכמה זמן מראש אפשר להקפיא את הפחזניות? ומה זה השוקולד מעל הפחזניות? עשית ביום הארוע?תפריט לבר מצווה , מציינת רק מה שאפשר להכין מראש
חייבת להוסיף כמה הערות:
-עדיין היה הרבה עבודה סמוך לאירוע, ההרכבה של כל מנה וגם מה שהכנתי טרי,
-עשיתי הכל לבד ללא עזרה, אם זה היה ארוע שלי- לא הייתי מסתדרת, אם יש עוד ידיים- הכל שונה
-שינוע של הכל לוקח הרבה זמן ומחשבה. (וכח נפשי.. שהכל יגיע בשלום..)
מנת פתיחה- סלסלות פילו עם ירקות אנטיפסטי
את הסלסלות פילו אפשר להכין כמה ימים מראש ולשמור בקופסה אטומה (לא חייב הקפאה)
מוגש עם מטבל /קוביות סלמון וכד' ולקישוט נבטי שעועית
ראשונה - דג פורל יש לי מתכון מעולה בהקפאה
עיקרית -צלי בקר ביין, מעולה בהקפאה, אחרי פריסה, ללא הרוטב
תוספות מיוחדות-
גלילות חצילים ממולאים (מוסקה בהגשה אלגנטית) מכינים את המרכיבים בנפרד, מקפיאים ,
ומרכיבים ואופים סופית יום לפני הארוע
טורטיות ממולאות עלי סלק- מכינים את המילוי ומקפיאים, הרכבה ואפיה ביום הארוע
מנה אחרונה- פחזניות במילוי קרם דיפלומט מכינים מקפיאים בנפרד וממלאים בו ביום
וכמובן גלידה, רוטב פרות יער -בהקפאה
בהצלחה
מה המתכון לקרם דיפלומט? כמה זמן מראש אפשר להקפיא אותו? וכמה זמן מראש אפשר להקפיא את הפחזניות? ומה זה השוקולד מעל הפחזניות? עשית ביום הארוע?
שבוע טוב.תפריט לבר מצווה , מציינת רק מה שאפשר להכין מראש
חייבת להוסיף כמה הערות:
-עדיין היה הרבה עבודה סמוך לאירוע, ההרכבה של כל מנה וגם מה שהכנתי טרי,
-עשיתי הכל לבד ללא עזרה, אם זה היה ארוע שלי- לא הייתי מסתדרת, אם יש עוד ידיים- הכל שונה
-שינוע של הכל לוקח הרבה זמן ומחשבה. (וכח נפשי.. שהכל יגיע בשלום..)
מנת פתיחה- סלסלות פילו עם ירקות אנטיפסטי
את הסלסלות פילו אפשר להכין כמה ימים מראש ולשמור בקופסה אטומה (לא חייב הקפאה)
מוגש עם מטבל /קוביות סלמון וכד' ולקישוט נבטי שעועית
ראשונה - דג פורל יש לי מתכון מעולה בהקפאה
עיקרית -צלי בקר ביין, מעולה בהקפאה, אחרי פריסה, ללא הרוטב
תוספות מיוחדות-
גלילות חצילים ממולאים (מוסקה בהגשה אלגנטית) מכינים את המרכיבים בנפרד, מקפיאים ,
ומרכיבים ואופים סופית יום לפני הארוע
טורטיות ממולאות עלי סלק- מכינים את המילוי ומקפיאים, הרכבה ואפיה ביום הארוע
מנה אחרונה- פחזניות במילוי קרם דיפלומט מכינים מקפיאים בנפרד וממלאים בו ביום
וכמובן גלידה, רוטב פרות יער -בהקפאה
בהצלחה
המפיות ח"פ , מעמידים אותם בעדינות בלי קיפול חד, כך מתקבל יותר יפהשואלת לגבי המפיונים,
הם מנייר ח"פ או מפיות מבד?
על המגשים-היו שייקים, עוגות שונות, פטיפורים, טארטלטים מסודר לפי גווניםלגבי המגש זכוכית שעליו הנחתם שייקים ושוקולדים - יכולה לפרט מה זה שם?
מבינה שזה לא במקום מנה אחרונה?
על מה הוא מונח?
אכן כןבעצם כך היה נראה כשהגיעו האורחים? המנת פתיחה הייתה מונחת מצולחתת לפני שהאורחים הגיעו?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: