ב.ד.ה. תפילה לשלום הפצועים יניב בן אהובה ואשתו הודיה איילת השחר בת אסתר ע"ה

ברבור באגם

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
המצב כל הזמן היה לא פשוט ורק לחשוב שאיזה חוליגן נכנס בהם והרס משפחה לא נתפס.

ברבור באגם

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
אני לא מכירה את המשפחה היקרה אבל לא מצליחה להירדם, אני חושבת על האסון לא נתפס...
קשה, קשה, משפחה נוסעת ולא מדמיינת, שזה הפעם האחרונה שהם יראו את שתי הילדים, לא מדמיינים שבריאותם בסכנה, לא נתפס, כך ברגע משפחה מאושרת שמצפה לעוד תינוק מתוק, קשה לי להירדם, וסליחה שאני משתפת קשה לי:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

מחזיק מפתחות

משתמש מקצוען
אני לא מכירה את המשפחה היקרה אבל לא מצליחה להירדם, אני חושבת על האסון לא נתפס...
קשה, קשה, משפחה נוסעת ולא מדמיינת, שזה הפעם האחרונה שהם יראו את שתי הילדים, לא מדמיינים שבריאותם בסכנה, לא נתפס, כך ברגע משפחה מאושרת שמצפה לעוד תינוק מתוק, קשה לי להירדם, וסליחה שאני משתפת קשה לי:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
לא נתפס
גם אני כמוך
חושבים על הילדים, הבעל, המשפחה
לא נתפס
רק האמונה מחזקת
לתפוס בחבל האמונה ולא להרפות
שכבר יגיע המשיח!!!!!!!
אולי כדאי לשמר את ההרגשות הקשות לכדי קבלה מעשית.
אני מקבלת על עצמי מחר בין 08:00-11:00 לא לשמוע, לקבל, לדבר לשוה"ר לחיזוק גופני ונפשי
הודיה בת אסתר
יניב בן אהובה

ללי41

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
תתפללו!!

המצב ממש לא פשוט:(

זה אסון בלתי נתפס!!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה