המטבח של סימא
משתמש מקצוען
כל בצק מתאים לזה, פילו, פריך, שמרים ואפילו בצק עלים. תפוח עדיף גראנד. כמו בתמונות: מטפטפים בכפית דבש על נייר אפייה, מפזרים על הדבש שקד מולבן, פורסים פרוסות דקות של תפוח ומגלענים את המרכז, מניחים על השקדים, קורצים עיגול בצק בקוטר שיותר רחב מרוחב התפוח, מניחים על התפוח, אופים עד שהבצק מוכן, מרימים עם כף רחבה והופחים לצלחת, אפשר לפזר למעלה א. סוכר. מתאים גם כתוספת מתוקה/חמצמצה ליד מנת סשר וגם בסוף הארוחה ליד כוס התה.
כשהיה מוכן חשבתי לעצמי שצריך לנסות להכין בסדר הפוך וגם אז יהיה מצויין.
כשהיה מוכן חשבתי לעצמי שצריך לנסות להכין בסדר הפוך וגם אז יהיה מצויין.