טעימים מאוד, 2 דקות הכנה, תזהרו הם ממכרים.
החיבור הפשוט הזה יוצר מנת גורמה.
חבילת תפו"א קטנטנים שטופים.
100 גר' חמאה
מלח/פלפל שחור
חבילת בצלצלי שאלוט.
אופן ההכנה:
לפרוס חצי מכמות החמאה ולהניח בתחתית התבנית.
להניח את תפוחי האדמה בתבנית,
לקלף את הבצלים ולהניחם שלמים בין תפוחי האדמה.
לפזר מלח בנדיבות ופלפל שחור.
לפרוס את שארית החמאה ולהניח מלמעלה.
לאפות על 200 מעלות כשעה וחצי.
אני ערבבתי בעשר דקות האחרונות בלבד.
(קרדיט: הרעיון לשילוב הזה הוא של אחותי)
הערה: אפשר להחליף את החמאה בשמן זית ולהכין לסעודת פורים,
אבל מזהירה אתכם מראש להכין כמות כפולה.
החיבור הפשוט הזה יוצר מנת גורמה.
חבילת תפו"א קטנטנים שטופים.
100 גר' חמאה
מלח/פלפל שחור
חבילת בצלצלי שאלוט.
אופן ההכנה:
לפרוס חצי מכמות החמאה ולהניח בתחתית התבנית.
להניח את תפוחי האדמה בתבנית,
לקלף את הבצלים ולהניחם שלמים בין תפוחי האדמה.
לפזר מלח בנדיבות ופלפל שחור.
לפרוס את שארית החמאה ולהניח מלמעלה.
לאפות על 200 מעלות כשעה וחצי.
אני ערבבתי בעשר דקות האחרונות בלבד.
(קרדיט: הרעיון לשילוב הזה הוא של אחותי)
הערה: אפשר להחליף את החמאה בשמן זית ולהכין לסעודת פורים,
אבל מזהירה אתכם מראש להכין כמות כפולה.