יפה!למדתי את זה ממדריך בכותל שהסביר על המדרגות שם שבנויות בקצב משתנה של ארוך קצר, כדי שיאלצו לעלות בכובד ראש ולא בריצה......
זה לא כזה נורא בשביל שיישב על המצפון..מה שמרגיע את מצפוני
יפה!למדתי את זה ממדריך בכותל שהסביר על המדרגות שם שבנויות בקצב משתנה של ארוך קצר, כדי שיאלצו לעלות בכובד ראש ולא בריצה......
זה לא כזה נורא בשביל שיישב על המצפון..מה שמרגיע את מצפוני
קודם כל, תעבור על המאמרים שלי בפרוג, דבר שני, אני לא מכניס מסרים לסיפורים, אני מכניס מסרים לאנשים, אז לא יודע אם זה יעזור לךאם יש לך בעיקר מסרים, אני צריך שתעזור לי בכמה. חסרים הרבה מאלו בסיפורים שלי...
לא! חבל!כנראה בבמה הסופית אני אכתוב את זה כמסר ולא כסיפור....
א, אתה עובר עליהם יותר מהר ממה שהמצאתי אותם אפילוא. בעז"ה בל"נ אעבור עליהם.
ב. בדיוק בגלל זה אני אומר שבעז"ה אני אנסה להתאים אותם לסיפורים.
כרגע הבלוג לא בשימוש.נ.ב: הבלוג שלך לא נפתח באתרוג, יש אופציה אחרת לקרוא את מה שיש שם?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: