נכתב ע"י אורחת לרגע;n5076899:הטעויות לא היו רק פעם. רציתי להוציא תעודת לידה לבן שלי בשם יואל. הזמנתי דרך האתר (הפרטים מוקלדים) קיבלתי תעודת לידה וספח על שם יובל.
והקטע הכי מצחיק שהגעתי לבצע גרידה במעיני הישועה ושם הגדירו אותי כ"זכר" (ראיתי את זה בדוח הפתלוגי שקבלתי אח"כ) אחרי כשנה שהגעתי לשם לביקורת הריון עודף שאלו אותי למה את רשומה אצלנו במחשבים "זכר" ?
נכתב ע"י שביעית;n5075596:אז אפשר לתלות הכל בטעויות, והן אכן קיימות. אבל כדאי לבדוק לפני ששוללים הכל בהנף יד מזלזל. כבר היו סיפורים ודברים מעולם ואולי אכן קיימת אחות מבוגרת מאב אחר אי שם בעולם. זה לא כזה הזוי...
נכתב ע"י רותי קפלר;n5077076:ברור שיש דברים שהיו, ומוסתרים כ'טעויות' (כמו פטירת תינוקות, מוצא עדתי, נישואין קודמים של הורים).
אבל בסיפור של פותחת האשכול, מדובר על ממזרות כפשוטה, כאשר לאותה אם - בשנים שהייתה נשואה לאבי המשפחה - נולדה ונרשמה ילדה מאב אחר.
וזה קשה להניח שקרה במציאות. קשה עוד יותר להאמין שהיו רושמים כך את הילדה בגלוי... כך שטעות, לכאורה, היא ההסבר היחיד האפשרי.
נכתב ע"י rachelgreen;n5077508:למה ממזרות?
זה שידוע לו שהוא הבכור, לא אומר שאמו לא ילדה שום בת לפניו מאב אחר.
נכתב ע"י מירי ו;n5077543:מזכיר לי שבילדותי עלו בי מחשבות מפעם לפעם, אולי אני ילדה מאומצת
אני היחידה שחשבה כך?
נכתב ע"י מירי ו;n5077543:מזכיר לי שבילדותי עלו בי מחשבות מפעם לפעם, אולי אני ילדה מאומצת
אני היחידה שחשבה כך?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: