את יכולה לכתוב את עקרי הדברים?@ספר מומלץ מצאתי את המכתב שהרב שמחה כהן זצ"ל שלח לנו, אני לא יודעת אם מותר לפרסם ברבים מכתב שנכתב בפרטיות אבל אם תרצה אוכל לשלוח בפרטי אם מישהו יקשר ביננו.
את יכולה לכתוב את עקרי הדברים?@ספר מומלץ מצאתי את המכתב שהרב שמחה כהן זצ"ל שלח לנו, אני לא יודעת אם מותר לפרסם ברבים מכתב שנכתב בפרטיות אבל אם תרצה אוכל לשלוח בפרטי אם מישהו יקשר ביננו.
@סתם שמרל אני מבין את החשדנות.יש לי תחושה חזקה שאנחנו בעיצומו של תהליך השיווק.
שלום,
אני הוצאתי גם ספר חדש לאחרונה ייחודי ומסקרן, ותהיתי בדיוק באותן תהיות שלך..
הספר שלי הוא ספר ללימוד אקורדים שיש בו כ- 200 שירים בדגש על חרדיים מהשנים האחרונות (גם ממלחמת חרבות ברזל)
הוא גם מחולק לפי שיעורים מה שגורם למורים\ות לגיטרה לרכוש כמות וללמד גם תלמידים..
בהדפסה הראשונה כבר, נורא רציתי הוצאה לאור, והייתי ממליצה לך גם-
חוסך כמויות כאב ראש, הם אחראים על כל הלוגיסטיקה וההפצה בחנויות- אתה יושב בבית והכסף נכנס לבנק, פחות או יותר, מכיון שלרוב הם המפיצים הבלעדיים, וחנויות שרוצות למכור גם כן- יפנו רק דרכם
מסכימה לחלוטין עם מה שכתב למדן וידען, כל מילה!
כמובן שחשוב שהכריכה תהיה מושכת [וכבר היו כמה וכמה שאמרו אמא'לה איזה כריכה! אני חייבת את הספר..]
האמת שעוד לא לקחתי הוצאה לאור, וכדי להימנע מסרט האימה שעבר לי בראש גם כן- הדפסתי כמות קטנה,
מ 2 סיבות-
1. בד"כ יש טעויות ולו קטנות, וחבל להדפיס כמות של 100 ולגלות טעות קריטית, לכן הדפסתי כמה, ראיתי שהכל טוב, ואם יש תיקונים קטנים- לשלוח שוב לגרפיקאית [שלי אישית הייתה גרפיקאית מדהימה- נעמי קרייזר ממליצה בחום!]
2. לודא שבאמת יש לזה קהל...
ברוך השם יש לזה סופר ביקוש בכל הארץ,
הרבה הצלחות!
'דו רה me' בקצב שלימה שמו של הספר?
מענין מאוד.
'דו רה me' בקצב שלי
בעצם לומדים לנגן מאפס עד שליטה בסולמות הבסיסיים כולל פריטות והסברים מקיפים על גיטרה בפרט ומוזיקה בכלל,
מה שאומר שבעצם מדובר גם בספר שיכול לשמש גם כחוברת ליווי לשירים לעוד כלים, שכן יש שירים של חגים- לפי קטוגוריות ועוד.
בעקבות חנויות שפנו אלי שרוצים למכור אני רוצה לפנות באמת להוצאה לאור, ביררתי וזה מאד משתלם
דרך אגב, שים לב 'ספר מומלץ' לעדכן אותו במקומות הדרושים [כמו אצלי לדוגמא- לבדוק עם אקו"ם וכו']
ניתן לפנות אלי במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>/com0000000000
איפה אפשר לרכוש?
המייל לא מופיעניתן לפנות אלי במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>/com
כדאי לנצל את זה שהספר במחיר שכזה, [הנחה לכמויות]
נקודות איסוף ברחבי הארץ
אשמח לשמות של הוצאה לאור למטרה כזאת.
בעקבות חנויות שפנו אלי שרוצים למכור אני רוצה לפנות באמת להוצאה לאור, ביררתי וזה מאד משתלם
הפכת את הסדר.6. הגהה מקצועית עריכה לשונית - בקרוב תתחיל. איתרתי את מגיהת ספרים לטובי הסופרות במגזר החרדי.
7. עריכה ספרותית של סופר/ת מצליחן - עדיין בחיפושים. אודה לעזרתכם!
tavim9188 סיומת שטרודל גמייל נקודה קוםהמייל לא מופיע
יפה נוףאשמח לשמות של הוצאה לאור למטרה כזאת
הוצאתם לי את המילים מהפה.הפכת את הסדר.
קודם כל עריכה ספרותית, אחר כך עריכה לשונית, ואחר כך הגהה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: