תודה לכולם!!!
האם הכיריים שיש לכם זה גז או חשמלי?
האם הכיריים שיש לכם זה גז או חשמלי?
זה הדגם שיש לי - לא הכי מומלץ - כאמור לעיל:אני הייתי מרוצה 15 שנה מדלונגי
כעת עם התנור החדש של דלונגי , זה לא זה .
עדיין לא אפיתי בו טורטים , אבל לפשטידות לוקח יותר זמן אפיה
וזה אופה יותר חזק בצד הפנימי של התנור ,
אולי התנורים האחרים גרועים יותר .
יש גם חסרון כשאני לוחצת על טורבו בתא התחתון אני צריכה לזכור לכבות אותו כשהטיימר נכבה
זה לא נכבה ביחד עם התנור כמו בקודם שהיה לי
מקווה שתראי את הצטוט.גם אני לפני קנית תנור דלונגי מתלבטת בן 6600/1332.ומאוד רוצה בנירוסטה רק שראיתי כאן(תלונות בפרוג) שזה יוצר עליו כתמים (סוג של)באיזור הכיריים.אשמח לדעת האם זה נכון.לי יש תנור דלונגי ומאוד מרוצה (גם לא יודעת דגם)
חנות או פרטי?מכירה משהיא שמוכרת ממש בזול בירושלים
לי יש את הדגם החדש ומרוצה מאד מאדמהיכרות קרובה עם כמה אנשים שיש להם דלונגי, אז זה הולך ככה:
יש שתי דגמים של התנור הדו תאי עם כיריים, יש את הישן יותר שאי אפשר להדליק בו את שתי התאים באותו זמן ויש את החדש יותר שהוא נותן אפשרות להדליק את שתי התאים באותו זמן.
הישן יותר הוא מצוין וכל מי שאני מכיר שיש לו אותו מאוד מרוצה. (נראה לי זה דגם 1330)
החדש יותר הוא לא כל כך טוב ואנשים הרבה פחות מרוצים. נראה לי שזה דגם 1332)
לשתי הדגמים יש הכשר בדץ העדה החרדית על ההפרדה בין התאים.
025712402 025866684חנות או פרטי?
האם יש אפשרות לקבל פרטים?
התכוונתי לפרטי המוכרתתעשו חיפוש פה בפורום
יש הרבה מידע
זה עסק ביתי פרטיהתכוונתי לפרטי המוכרת
מצטרף גם לשאלה...?.למישהו יש מושג על תנור דלונגי NDS1218, הם אומרים בחנות שזה הדגם הכי חדש, יצאתי מהאשכול פה עם מסקנות סותרות , האם יש מישהו שמכיר או שיש לו, אני ישמח.
תודה
025712402 025866684
פרטי
תעשו חיפוש פה בפורום
יש הרבה מידע
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: