לפני שקנינו את כל מוצרי החשמל אמרו לנו הרבה שכדאי לבדוק בזאפ אבל היה נראה לנו שיש שם הרבה בעלי אינטרס והיו המון סתירות וכן דיס אינפורמציה על מוצרים שאנו מכירים כמעולים אצל ההורים וכו'אני הבנתי שהמוכרים בחנויות מאוד ממליצים על אלקטרולוקס, דווקא אותי זה נורא הפחיד. כי מסתבר שהם מרוויחים יותר עליו וההמלצה שלהם היא לא אמיתית.
אני קניתי בוש פירוליטי, נורא מרוצה.
בכללי, כדאי מאוד לקרוא על כל דגם חוות דעת בזאפ, אם יש - ואם אין, אל תקנו - ולראות אם ההמלצות או הדיס חוזרים על עצמם אצל כמה ממליצים.
והעיקר, שתהיה לכם המון סייעתא דשמיא ובהצלחה גדולה!
לפני שקנינו את כל מוצרי החשמל אמרו לנו הרבה שכדאי לבדוק בזאפ אבל היה נראה לנו שיש שם הרבה בעלי אינטרס והיו המון סתירות וכן דיס אינפורמציה על מוצרים שאנו מכירים כמעולים אצל ההורים וכו'
וכמו כן כפי שציינת יש בכל מוצר הרבה דגמים וכל אחד משהו אחר ופעמים רבות ממפעל אחר.... פשוט משלמים על השם...
ההמלצה היא ללכת לחנות אמינה ולברר מראש על הפרטים החשובים לכם.
ואכן צריך הרבה סיעתא דשמיא.
לאלקטרולוס יש דו תאי?לנו יש של אלקטרולוס לא פירוליטי , מרוצים מאד, נקנה בי. שלום בתל אביב ב1500 ש"ח.
איזה דגם תנור אלקטרלוקס יש לכם?טכנאים ממליצים על
בילד אין דו תאי -סול.
בילד אין-תא אחד - אלקטרולוקס.
לי [ולעוד כמה מחברותי] יש תא אחד ויש לנו אלקטרולוקוס ומרוצות מאד.
@אסתי כץ עדיין מרוצה? איזה דגם?לי יש סול. מרוצה מאאאאאאוד!!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: