בוודאי שנצליח!גם אני זכיתי לדחוף את הפרויקט המדהים הזה!!!
@נתן גלנט אני כבר מחכה לספר שיגיע לבית שלי (הזמנתי ספר לבית שלי = 75 שקל) ואין ספק שנצליח!!!
בהצלחה!!!
תודה רבה, רבה. אחריות גדולה, הרבה לחץ. אחרי הכל צריך לספק מוצר טוב שיהודים ייהנו לקרוא אותו, אין מקום לחפף או לשחק עם זה.גם אני זכיתי לדחוף את הפרויקט המדהים הזה!!!
@נתן גלנט אני כבר מחכה לספר שיגיע לבית שלי (הזמנתי ספר לבית שלי = 75 שקל) ואין ספק שנצליח!!!
בהצלחה!!!
נדבר כשנגיע ליעד, אנחנו עדיין רחוקים. הכנתי עדכון שישלח לתומכים הערב אבל מחכה לאישור ההדסטארטים, הוא קצת על חשבונם...
איזו ענווה נתן, איזו ענווה.....נדבר כשנגיע ליעד, אנחנו עדיין רחוקים.
אתה חייב לוגו!!!ענייננו, מתלבט בין קרדיט ב-921 לבין לוגו ב-1500.
מעניין מה ההדסטארטים אומרים על שאר העדכונים... !תודה רבה, רבה. אחריות גדולה, הרבה לחץ. אחרי הכל צריך לספק מוצר טוב שיהודים ייהנו לקרוא אותו, אין מקום לחפף או לשחק עם זה.
נדבר כשנגיע ליעד, אנחנו עדיין רחוקים. הכנתי עדכון שישלח לתומכים הערב אבל מחכה לאישור ההדסטארטים, הוא קצת על חשבונם...
@נקודת מחשבה הגיף של הבחור הקשוח שמדבר - ענק. איש מוכשר אתה...
לוגו!
אתה חייב לוגו!!!
אם כך, צריך את שניהם!מה ההיגיון?
לוגו, אפשר לקנות מהנ"ל בכל מקרה (אולי במחיר אחר).
אבל קרדיט בספר ביכורים, זו הזדמנות חד פעמית של פעם במאה יובלות, דקה תשיעית בשעה תשיעית!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: