ראש לשועלים
מהמשתמשים המובילים!
אתה לא מבין, הוא מעדיף בכוונה לשמור על עמימות בעניין הזה לצרכי תעמולה.@נתן גלנט, אני צודק?
אתה לא מבין, הוא מעדיף בכוונה לשמור על עמימות בעניין הזה לצרכי תעמולה.@נתן גלנט, אני צודק?
אפשר לתמוך בשעות קיפול?כן, המכתב יגיע מקופל באוריגמי, והוא יהיה חמוד, בס״ד...
נשמע טוב!שאלה נאה שאלת, בני.
אענה: ידעתי שיהיו אנשים שירצו לתמוך בפרוייקט בסכום המינימלי ביותר כי מצבם דחוק או סתם כך כי הם חוששים לחזיק בביתם ספר בכריכה צהובה. ולכן, ניסתי לתת למדרגה הזו משהו מעבר לתודה רגילה. וכן, המכתב יגיע מקופל באוריגמי, והוא יהיה חמוד, בס״ד...
הפרוייקט מסתיים היום.. פתחו שער (סליחה אשראי..) בעת נעילת שער....
כמדומה לי שאתה טועה והקמפיין נסגר רק מחר בשעה 23:59
@נתן גלנט, אני צודק?
אתה לא מבין, הוא מעדיף בכוונה לשמור על עמימות בעניין הזה לצרכי תעמולה.
חיסלת את הקמפיין בפזיזות של רגע. הרגת את כל האסטרטגיה שלו.אין מה לשמור כאן על עמימות, התשובה הנכונה מופיעה כאן באותיות ברורות!!!
כלומר, לפחות עד מחר בלילה
צפה בקובץ המצורף 392875
חיסלת את הקמפיין בפזיזות של רגע. הרגת את כל האסטרטגיה שלו.
(הוא רצה שיגיעו ליעד היום ומחר הכל יהיה סְפֶּר)
החיוך הזה מרמז על כך שאתה הוא @באבא קמא הנודע שפתח לנו ניק חדש במיוחד? או סתם אות שמחה והתרגשות?
מי משלים ל-24,000 ?
כנגד ולתיקון 24,000 תלמידי ר"ע שלא נהגו כבוד זה בזה!
אגב ובעניין זה, שאלה מציקה שנים:
נאמר בגמרא (יבמות סב,ב) "שנים עשר אלף זוגים תלמידים היו לו לרבי עקיבא, מגבת עד אנטיפרס, וכולן מתו בפרק אחד, לפני שלא נהגו כבוד זה לזה".
ונשאלת השאלה: איך אפשר לומר שתלמידי ר"ע מתו בגלל שהם לא נהגו כבוד זה בזה אם בגמרא נאמר בפירוש שהם מתו עוד לפני שלא נהגו כבוד זה בזה?
וצ"ע.
(גם צריך להבין, איך יודעים שלא נהגו כבוד זה בזה אם זה קרה רק אחרי שמתו? וזה יש ליישב על ברוח הפרשות בהן עומדים, על דרך הנאמר בחנוך "ויתהלך חנוך את האלוקים ואיננו כי לקח אותו אלוקים" ופירש רש"י: "צדיק היה וקל (ס"א: וקיבל) בדעתו לשוב להרשיע, לפיכך מיהר הקב"ה וסילקו והמיתו קודם זמנו", ועד"ז לענינינו שקיבלו בדעתם לא לנהוג כבוד זה בזה ודו"ק)
מאוד נהניתי מהתשובה הזו, לפני שקראתי אותה.
לענייננו, מתלבט בין קרדיט ב-921 לבין לוגו ב-1500.
מה ממליצים המומחים?
לקחת את שניהם מה השאלה בכלל.
שותפות פוליטית...לענייננו, מתלבט בין קרדיט ב-921 לבין לוגו ב-1500.
מה ממליצים המומחים?
תודה רבה!!תמכתי!
לא חשבתי על זה. אבל אולי בקמפיין של יואל אתרום מדרגה ובה אעניק שיעור אוריגמי למקצוענים. ההוראות והסימונים הם בינלאומיים וקריאים מאוד, וכשיודעים אותם אז יודעים אותם. בנוסף, יש מודלים מרתקים שדרושים שעות קיפול , אבל גם המעטפה "הפשוטה" שתשלח לתומכים שווה לימוד. אולי אעשה סרטון מסודר יום אחד, אחרי געציל וכל זה.אפשר לתמוך בשעות קיפול?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: