נכון שכהורים לומדים/עובדים זה מאוד להועיל, אבל בל נשכח שיש בתוכנו גם גננות ומטפלות פרטיות שכזה חוק יגרום להם להפסד.
ומה עם כל ההורים שמצהירים תמיד מעל כל במה שלעולם לא ישלחו ילד למעון או אלא רק למטפלת פרטית?
נכון שכהורים לומדים/עובדים זה מאוד להועיל, אבל בל נשכח שיש בתוכנו גם גננות ומטפלות פרטיות שכזה חוק יגרום להם להפסד.
הם גם מצהירים שאם הם ימצאו פעם בחודש באיזור של אלף שקל...ומה עם כל ההורים שמצהירים תמיד מעל כל במה שלעולם לא ישלחו ילד למעון או אלא רק למטפלת פרטית?
לא לכולם קופץ ..אני מצרפת מסמכים ולא קופץ לי שום נתונים מביטוח לאומי.
לכולם כן קופץ? תשתפו אותי בבקשה
אבל אותם הורים לא הצהירוומה עם כל ההורים שמצהירים תמיד מעל כל במה שלעולם לא ישלחו ילד למעון או אלא רק למטפלת פרטית?
לא נראה לי שהם ימשיכו להצהיר את זה אחרי שזה יכנסומה עם כל ההורים שמצהירים תמיד מעל כל במה שלעולם לא ישלחו ילד למעון או אלא רק למטפלת פרטית?
למה לא לרשום מקסימום תבטלי רישוםהשאלה האם לרשום אותו למעון על סמך שאולי זה מה שיהיה?
כל מה שמצהירים עליו לבט"למישהו יודע על איזה נתונים יש סינכרון?
2 עבודות. בעל עובד. הכנסה משכר דירה?
מה שהם עשו בצהרונים שירדו ל50 שח ....ומה עם כל ההורים שמצהירים תמיד מעל כל במה שלעולם לא ישלחו ילד למעון או אלא רק למטפלת פרטית?
רק קחו בחשבון - שאוטומטית כמות הילדים הזכאים למעון - ירד באופן דרסטי...(אמהות שלא עובדות מספיק שעות..)ומה עם כל ההורים שמצהירים תמיד מעל כל במה שלעולם לא ישלחו ילד למעון או אלא רק למטפלת פרטית?
אם יקרה מה?רק קחו בחשבון - שאוטומטית כמות הילדים הזכאים למעון - ירד באופן דרסטי...(אמהות שלא עובדות מספיק שעות..)
סינכרון מלא בין תלוש השכר - לבין התמ"ת...אם יקרה מה?
הבנתי...סינכרון מלא בין תלוש השכר - לבין התמ"ת...
זה לא תמיד שאין זכאות בכלל ,רק קחו בחשבון - שאוטומטית כמות הילדים הזכאים למעון - ירד באופן דרסטי...(אמהות שלא עובדות מספיק שעות..)
וכמות האנשים שיסכימו לשלם למעון - את מה שצריך לשלם עליו- גם היא תרד..
(בהנחה שכפי שזה נראה כרגע לא יכנס מעונות מגיל 0-3 חינם)
ואז המעונות לא יהיו ככ מפוצצים בילדים..
ולא גננת אחת תשמור על 11 ילדים בו זמנית...
ונקווה שהיחס במעון לילדים יהיה טוב יותר...
אשמח שתביא לי רעיונות - מהראש היהודי שלך,הבנתי...
כנראה חסר באמונה בראש היהודי
מסכימה,זה לא תמיד שאין זכאות בכלל ,
ברוב המקרים אלה שמשנים בתלושים רוצים דרגה מקסימלית .
אבל הם זכאים לדרגה. רק פחות טובה מבחינת הסבסוד
שאלת זיוף התלושים לצורך קבלת סבסוד היא אומנם גם שאלה ערכיתבראש היהודי שלי כתוב:
לא תגנוב..
לא תענה ברעך עת שקר...
כי פתחת בקשה לפני המון זמן ועכשיו את מעדכנת את המסמכיםאני מצרפת מסמכים ולא קופץ לי שום נתונים מביטוח לאומי.
לכולם כן קופץ? תשתפו אותי בבקשה
לא יודעת לא נכנסתי לעומקם של זיופים ,מסכימה,
כמה את רואה כאלו שמזייפים, ומסיכימם לשם 2-5 דרגות יותר מהדרגה המינימאלית??
והרבה פעמים זה גם נשים שלא מגיע להם בכלל מעון - כי הן לא עובדות את המינימום שעות שחייבים לעבוד כדי להזדכות במעון.. אבל אם כבר מזייפים - אז מזייפים גם את הפרט "הפעוט" הזה....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: