מתכנת בכיר
משתמש רשום
עוד שאלה.. תלושים זה רק מחודש ינואר? אין אפשרות לשלוח 12/22?
לאעוד שאלה.. תלושים זה רק מחודש ינואר? אין אפשרות לשלוח 12/22?
היות שכרגע ירד העניין של השעות ומספיק רק כושר השתכרות תגישי רק את העצמאישאלה קצת מורכבת. אשמח למענה מהמבינים המוכשר !!! וכל מי שיודע.
יצאתי לחופשת לידה ב13/01 עד ה28/04. אני מבינה שה3 חודשים שאני צריכה להצהיר עליהם זה 05-07.
אני עצמאית כבר שנתיים, ולעיתים גם שכירה. בשלושת החודשים הנ"ל (05-07) הייתי עצמאית, ובנוסף בחודש ה05 היה לי תלוש ממעסיק אחד, ובחודש ה07 היה לי תלוש ממעסיק אחר, כך שאין לי 3 תלושים רצופים כשכירה בחודשים הנ"ל.
אשמח אם מישהוא יודע לכוון אותי על מה לדווח.
האם על שלושת החודשים הנ"ל רק כעצמאית (הכי טוב בשבילי), או שאני צריכה להוסיף גם את שתי התלושים כשכירה, או לדווח על חודשים של החל"ד.
אשמח למענה מכל מי שיודע.
תודה.
להגיש עכשיו ,ולצרף מיד כשנולד את הספח עם הילד הנוסףאשמח לדעת אם אמורים ללדת בחודש הקרוב עדיף לחכות ולהגיש אחרי הלידה שיהיה עוד נפש במשפחה שזה ממש משנה את הדרגה או להגיש עכשיו כי זה לא ישנה זה אומר שאם אני יגיש עוד חודש מקבלים רטרו ומחשבים נשמה נוספת או לא מחשבים במיילא אותו וזה לא משנה?
אם אתם לא עושים כרגע סינכרון אז מיותר העוסק פטוראם אני אברך ואישתי שכירה
אבל יש לנו גם עוסק פטור שיש לו הכנסות אבל אין לו עדיין רווחים (ההוצאות גבוהות מההכנסות) האם להתעלם לגמרי מהעוסק ולהגיש רק תלושים ואישור כולל?
אם אתם מעלים באופן עצמאי ללא סנכרון מספיק אחד מהשנייםשלום,
הבנתי שהשנה לוקחים תלושים מ1-6.23 אני יכול לבחור איזה חודשים שאני רוצה (כמובן שיהיו רצופים)??
ואם בחודשים 1-3.23 עבדו במקום אחד ובחודשים4-6 עבדו בכמה מקומות הם ירצו לקחת את כל המקומות עבודה או שאפשר להגיש תלושים לחודשים 1-3.23 שהיה רק מקום עבודה אחד?
תודה !
אם העליתי רק חלק מסמכים וצריכה לעלות עוד איך אני מעלה?כמה הערות חשובות
א.גם מי שמסמן שהוא לא מעוניין בסנכרון נדרש להגיש טופס מהביטוח לאומי הנקרא אישור תקופות ביטוח ומעסיקים
מפורט בו מקומות לימודים בתור בחור/בחורה וכן תקופות ומקומות עבודה מאז היותכם בני 18 לא כולל סכומים כלל
ב.על מנת להעלות מסמכים אין יותר עדכונט,רק דרך מערכת ההזדהות הממשלתית
ג.גם מי שבחר סנכרון מול הביטוח הלאומי יצטרך להעלות שוב את המסמכים ככל שיידרש ממשרד התמת
משהו יודע?
מאיפה המידע הזה?.על מנת להעלות מסמכים אין יותר עדכונט,רק דרך מערכת ההזדהות הממשלתית
משהו יודע?
גם אני העליתי בעדכונט וקיבלתי מייל אישור שהקבצים התקבלו והועברו לטיפולמאיפה המידע הזה?
כי זה נתן לי חופשי להעלות קבצים בעדכונט,וזה גם העדכון שקיבלתי מהמעון אצלנו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: