היי אני עכשיו נמצאת באתר לרישום הילד השני וכל הפרטים מלאים כבר משכורת והכול ושואלים אהאם אני מאשרת את הדברים.מהשנה הנוכחית מספיק אישור חזרה מחלד
אני מכנסיה עכשיו אחרי חלד את הילד השני למעון
ואני רוצה שישאר לי אותהדרגה האם לכתוב שמאשרת או לא?
היי אני עכשיו נמצאת באתר לרישום הילד השני וכל הפרטים מלאים כבר משכורת והכול ושואלים אהאם אני מאשרת את הדברים.מהשנה הנוכחית מספיק אישור חזרה מחלד
תכתבי, לא!היי אני עכשיו נמצאת באתר לרישום הילד השני וכל הפרטים מלאים כבר משכורת והכול ושואלים אהאם אני מאשרת את הדברים.
ככה אתם עשיתם?תכתבי, לא!
וצרפי את אותם מסמכים כמו בילד הקודם
את כרגע ברישום או בדרגה?היי אני עכשיו נמצאת באתר לרישום הילד השני וכל הפרטים מלאים כבר משכורת והכול ושואלים אהאם אני מאשרת את הדברים.
ואם אין במעון ההוא וועדת קבלה?באם נשאר מקום יהיה אפשר לאחר סיום עבודת ועדת הקבלה
אז תפנה כבר עכשיו למנהלת
יש לי דרגה לילד אחדאת כרגע ברישום או בדרגה?
רשמת שאת רושמת עכשיויש לי דרגה לילד אחד
אז מה עושים?רשמת שאת רושמת עכשיו
בהוספת ילד באמצע שנה לא צריך רישום דרך האתר
דבר ראשון תרשמי דרך מנהלת המעוןאז מה עושים?
איפה מתעדכן הדרגה לשתיהם?
לא@המוכשר !!!
האם יש בדיקה רטרו של סינכרון על בקשות שהוגשו בפ״ג ?
יקח עוד חודש לפחות עד התשובותאם לא קיבלנו תשובה עד עכשיו (הגשנו השלמת טפסים לועדת קבלה), זה אומר של התקבלנו?
או שהם מודיעים גם כשהתשובה שלילית?
שולחים גם תשובות שליליות?יקח עוד חודש לפחות עד התשובות
ברורשולחים גם תשובות שליליות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: