לכאורה אין זכאות על התקופה הזואשה שמאריכה את חופשת הלידה מספר שבועות מעבר למה שניתן מביטוח לאומי, מה הזכאות שלה לגבי דרגה?
לכאורה אין זכאות על התקופה הזואשה שמאריכה את חופשת הלידה מספר שבועות מעבר למה שניתן מביטוח לאומי, מה הזכאות שלה לגבי דרגה?
הגשתי הכל לפני בערך חודשיים ועד עכשיו היה כתוב סטטוס חדש, עכשיו כתוב סטטוס בטיפול, יש למישהו מושג כמה זמן לוקח הטיפול...........
השנה אין סנכרוןבלת"ק
פתחתי בקשה ולא ביקשו ממני לצרף תלושים משום מה. זה תקין?
האם הוספת תלושים זה חובה? האם הם מושכים את התלושים מביטוח לאומי?
בכלל, יש סינכרון?
הם יכירו בזה רק עם זה יהיה בתשלוםיש הבדל ממתי מתחילה המחלה?
ה-9/10 היה ערב חג, אם היא תוציא מחלה מה18/10 זה יעזור? (המעסיק לא יאהב את זה בכלל ואם היא תוציא מחלה מערב חג הוא צריך לשלם לה על חג וכו....)
השאלה היא האם צריך שיהיה רשום תאריך של חזרה מחל"ד עד ה-15 לחודש או שגם תאריך של 18 לחודש לדוגמא גם יעזור.הם יכירו בזה רק עם זה יהיה בתשלום
וממתי שיהיה רשום חזרה מחל"ד
מלפניהשאלה היא האם צריך שיהיה רשום תאריך של חזרה מחל"ד עד ה-15 לחודש או שגם תאריך של 18 לחודש לדוגמא גם יעזור.
אם אתה אברך - אז לימודים תורנייםשכחתי לצרף הצהרת הורה לומד וקיבלתי דרגה 12
מי יכול לעזור לי, מה למלא בטבלה של הפרטים אודות מסלול הלימודים שלי:
צפה בקובץ המצורף 1224252
רגילאם אני מגישה רק עכשיו בקשה לדרגה (לא היה סמל מעון עד עכשיו)
איזה תלושים יבקשו ממני לצרף?
בשורה טובה!הגשתי ב4/9 והיום קיבלתי
יופי, כבר 2 כתבו שאוחזים בספטמבר,התקדמות יפה...אני הגשתי ב31/8, עכשיו דיברתי איתם (אחרי שעתיים על הקו!) והפקידה אמרה לי שמופיע לה שהגשתי ב1/9 והיום הם התחילו לטפל בבקשות של חודש ספטמבר אז זה אמור לקחת כמה ימים עד שאקבל את הדרגה...
ואגב שאלתי אותה כמה זמן הבקשה אמורה להיות בסטטוס "בטיפול", אז היא אמרה שזה אמור להיות מיד - מטפלים בבקשה ונותנים דרגה.
בתכלס, קיבלתי דרגה 12!!! לתינוקכרגע תגישי רק נספחים
האישור זה למי שחזר באמצע שנה
מספיק שעות עם בעלך בכולל
כשתקבלי את חודש 8 תשלחי
אני רוצה להשלים מסמכים וכותב לי תקלה כבר בפתיחת הקישור
למשהו גם קרה? אולי יש קישור שכן עובד?
1. נספח 5 https://www.gov.il/he/departments/publications/Call_for_bids/daycare-subsidies-2022-2023בתכלס, קיבלתי דרגה 12!!! לתינוק
אני עובדת במשרה מלאה בשכר מינימום כמעט והבעל אברך
הערות חשב:
.על האם לצרף אישור מעסיק על חזרה מחופשת לידה
ילדתי ב 15/11 וחזרתי מחל"ד ב 1/5/22 והתלוש ב5/22 היה עם בונוס וב 7/22 היה עם הבראה אז הגשתי את 8+9
1. איזה אישור יש להביא ? נספח? או מלל של המעסיק?
2. איפה אני שולחת את האישור כי העדכונט מראה לי ERROR
3. איפה אני רואה אם שלחתי את חודש 10/22
תוכלו לשלוח גם לי מייל, צריכה עזרה בהגשת הבקשה.שלחתי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: