הסתדרתי ב"ה .......זה בדיוק כמו שאר הקבצים,
בכל אופן ניסיתי להמיר לPdf'או לתמונה אבל לא הלך , למי אני יכולה להפנות ?
משהו נתקל בזה?
למי שיתקל בזה יש מדריך להקטנה בהנחיות.
הסתדרתי ב"ה .......זה בדיוק כמו שאר הקבצים,
בכל אופן ניסיתי להמיר לPdf'או לתמונה אבל לא הלך , למי אני יכולה להפנות ?
משהו נתקל בזה?
אני התקשרתי היום, השלמתי מסמכים בתאריך 6/9 ועדיין ממתין לטיפולמישהו יודע באיזה תאריך הם אוחזים מהגשת הטפסים?
אני הגשתי ב 23.08 ולא הגיעו אליי עדיין.....אני התקשרתי היום, השלמתי מסמכים בתאריך 6/9 ועדיין ממתין לטיפול
בהתחלה הנציגה אמרה שהיא יכולה לנסות להעביר את זה למי שמטפל והם יחליטו אם לטפל בזה כי הם עוד לא אוחזים בספטמבר, אחרי כמה דקות של התיעצות היא חזרה אלי שהמנהלת שלה בשום אופן לא מסכימה להעביר את זה כי הם אוחזים עכשיו בסוף אוגוסט. בואו נקווה שילך מהר, הבנתי שהם עובדים בחוה"מ
אישור לימודים עם תאריך תשפ"ב, זה תקין או שחייבים תשפ"ג? (זה מה שראש הכולל כתב)אברך יקר, שים לב שצריך להגיש אישור לימודים בכולל בפורמט מיוחד של התמת תחפש את זה באינטרנט וגם תצהיר הורה לומד בפורמט התמת לשנת תשפג
שנה שעברה לא היה אז הם הסיכמו לקבל מלפני שנתייםאישור לימודים עם תאריך תשפ"ב, זה תקין או שחייבים תשפ"ג? (זה מה שראש הכולל כתב)
שתבינו שהתקשרתי ב8:00 בבוקר והייתי מקום 90 ...........אני התקשרתי היום, השלמתי מסמכים בתאריך 6/9 ועדיין ממתין לטיפול
בהתחלה הנציגה אמרה שהיא יכולה לנסות להעביר את זה למי שמטפל והם יחליטו אם לטפל בזה כי הם עוד לא אוחזים בספטמבר, אחרי כמה דקות של התיעצות היא חזרה אלי שהמנהלת שלה בשום אופן לא מסכימה להעביר את זה כי הם אוחזים עכשיו בסוף אוגוסט. בואו נקווה שילך מהר, הבנתי שהם עובדים בחוה"מ
כל מטפלת והכללים שלהכמה צריך לשלם למטפלת עד שמאושר?
בעיקרון היא לא מקבלת כלום עד שיש דרגה .... ומי יממן לה לתת אוכל לילד/ה שלך (יש שנים שקיבלו מקדמה, השנה בינתיים לא)כמה צריך לשלם למטפלת עד שמאושר?
הגשתי ב14.09 וקיבלתי דרגה ב22.09אני הגשתי ב19.08
והיום קיבלתי דרגה
נכון, הבנתי שהיה להם תקלה שקפץ להם לא לפי סדר,הגשתי ב14.09 וקיבלתי דרגה ב22.09
תעלה דרך עדכונטבלת"ק.
הגשתי והיה מקום להעלות רק מסמכים של אשתי משהו יודע למה?
ומה עלי לעשות כעת במקום להמתין שעות על הטלפון?
איזה מסמך צריך להעלות לאברך עם תלוש?תעלה דרך עדכונט
תלושיםאיזה מסמך צריך להעלות לאברך עם תלוש?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: