המנהלת אומרת שלאלפי מה שידוע לי זה מתעדכן אוטומטי
המנהלת אומרת שלאלפי מה שידוע לי זה מתעדכן אוטומטי
צריך אישור חזרה מחלד ושם רשום התאריךאולי מישהו יודע לעזור לי:
אני רוצה לרשום את התינוקת שלי למעון בגיל 3 חודשים אבל חוזרת לעבודה בפועל 3 שבועות אחרי.
יש בזה בעיה או שצריך בטופס של המעסיק לרשום תאריך יותר מוקדם?
על פניו דרגה 3בלת"ק
כמה שאלות יש לי
אני רוצה להכניס ממחר את הבת שלי למעון ואני רוצה לדעת אם שוה לי מבחינת החודשים האחרונים וכך הסיפור אני לומד בכולל יום שלם סד"א וסד"ב זה ארבעים שעות לשבוע חוץ מזה בחודשים 8 ו-9 יש לי תלוש משכורת על סך של 1347 בברוטו, בסך של 22 שעות חודשיות 5.5 לשבוע בחודש 10 התפטרתי מעצמי נרשמתי ללשכת התעסוקה ואני מעוניין לתבוע אבטלה ( אני מקוה שיאשרו לי כיון שעבדתי רק מחודש 4-9 ואולי גם זה משנה?) חוץ מזה גם אני וגם אשתי סטודנטים באוניברסיטה הפתוחה לקורס 1 לסמסטר כל קורס 60 שעות אשתי בחודש 8 היתה מפוטרת קיץ וקבלה ע"ז אבטלה בחודש 9 קיבלה 4272ש"ח בתלוש על 116.72 שעות עבודה חודשיות בחודש עשר עבדה 98 שעות אולי טיפה פחות איזה דרגה נקבל?
וזה בסדר שהתאריך באישור חדרה מחלד יהיה 3 שבועות אחרי שהילד התחיל מעון?צריך אישור חזרה מחלד ושם רשום התאריך
זה בסדרוזה בסדר שהתאריך באישור חדרה מחלד יהיה 3 שבועות אחרי שהילד התחיל מעון?
אני לא אקבל דרגה על הזמן הזה? אצטרך לשלם מחיר מלא?זה בסדר
אבל לא תתוקצבי על ה3 שבועות האלו
נכוןאני לא אקבל דרגה על הזמן הזה? אצטרך לשלם מחיר מלא?
אוקי תודה רבה! (פשוט המעון ביקשו שנרשום אותה לפני ה15 כדי שיקבלו דרגה אז רציתי להבין....)נכון
או שתבקשי מהמעסיק קצת להתגמש....
כבר היה אמור להיות בתחילת השנהמשה גולדמן מארגון חלמי״ש לרונן כץ ב׳קול ברמה׳: ״ליברמן עומד לבצע מחטף ולחתום היום על העלאה של 125 שקל בתשלומי ההורים בתעריפי המעונות. מדובר בגזירה קשה כנגד עשרות אלפי משפחות. אנחנו בודקים דרך משפטית לעכב את החתימה״.
לא קיבלנוכולם כבר קיבלו דרגה?
כבר מזמן שלחו לנו ל"זירוז"
ועוד לא קיבלנו
נספח 8אני צריכה לשלוח לתמת מסמך המאשר את מס שעות העבודה,
במקום הסיכום בתלוש,
ואני לא מוצאת את של תשפ"ג,
יש את זה למשהו?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: