דרוש מידע תמת תשפג

ב"ה סוף סוף קיבלנו דרגה 3 ממליץ למי שממתין הרבה זמן להתקשר בשמונה 00 ולא שניה אחרי ולהגיד שאתם מחכים הרבה זמן לדרגה וכו' וכו' ואז אמרו לי שמעבירים מיד לטיפול ותוך כמה ימים קיבלתי דרגה.

שרה ל 123

משתמש פעיל
אולי מישהו יודע לעזור לי:
אני רוצה לרשום את התינוקת שלי למעון בגיל 3 חודשים אבל חוזרת לעבודה בפועל 3 שבועות אחרי.
יש בזה בעיה או שצריך בטופס של המעסיק לרשום תאריך יותר מוקדם?

המוכשר !!!

משתמש מקצוען
אולי מישהו יודע לעזור לי:
אני רוצה לרשום את התינוקת שלי למעון בגיל 3 חודשים אבל חוזרת לעבודה בפועל 3 שבועות אחרי.
יש בזה בעיה או שצריך בטופס של המעסיק לרשום תאריך יותר מוקדם?
צריך אישור חזרה מחלד ושם רשום התאריך

חיים 2017

משתמש חדש
בלת"ק
כמה שאלות יש לי
אני רוצה להכניס ממחר את הבת שלי למעון ואני רוצה לדעת אם שוה לי מבחינת החודשים האחרונים וכך הסיפור אני לומד בכולל יום שלם סד"א וסד"ב זה ארבעים שעות לשבוע חוץ מזה בחודשים 8 ו-9 יש לי תלוש משכורת על סך של 1347 בברוטו, בסך של 22 שעות חודשיות 5.5 לשבוע בחודש 10 התפטרתי מעצמי נרשמתי ללשכת התעסוקה ואני מעוניין לתבוע אבטלה ( אני מקוה שיאשרו לי כיון שעבדתי רק מחודש 4-9 ואולי גם זה משנה?) חוץ מזה גם אני וגם אשתי סטודנטים באוניברסיטה הפתוחה לקורס 1 לסמסטר כל קורס 60 שעות אשתי בחודש 8 היתה מפוטרת קיץ וקבלה ע"ז אבטלה בחודש 9 קיבלה 4272ש"ח בתלוש על 116.72 שעות עבודה חודשיות בחודש עשר עבדה 98 שעות אולי טיפה פחות איזה דרגה נקבל?

המוכשר !!!

משתמש מקצוען
בלת"ק
כמה שאלות יש לי
אני רוצה להכניס ממחר את הבת שלי למעון ואני רוצה לדעת אם שוה לי מבחינת החודשים האחרונים וכך הסיפור אני לומד בכולל יום שלם סד"א וסד"ב זה ארבעים שעות לשבוע חוץ מזה בחודשים 8 ו-9 יש לי תלוש משכורת על סך של 1347 בברוטו, בסך של 22 שעות חודשיות 5.5 לשבוע בחודש 10 התפטרתי מעצמי נרשמתי ללשכת התעסוקה ואני מעוניין לתבוע אבטלה ( אני מקוה שיאשרו לי כיון שעבדתי רק מחודש 4-9 ואולי גם זה משנה?) חוץ מזה גם אני וגם אשתי סטודנטים באוניברסיטה הפתוחה לקורס 1 לסמסטר כל קורס 60 שעות אשתי בחודש 8 היתה מפוטרת קיץ וקבלה ע"ז אבטלה בחודש 9 קיבלה 4272ש"ח בתלוש על 116.72 שעות עבודה חודשיות בחודש עשר עבדה 98 שעות אולי טיפה פחות איזה דרגה נקבל?
על פניו דרגה 3
צריך לראות יותר מדויק את התלושים שלה

יוסי בר

משתמש פעיל
משה גולדמן מארגון חלמי״ש לרונן כץ ב׳קול ברמה׳: ״ליברמן עומד לבצע מחטף ולחתום היום על העלאה של 125 שקל בתשלומי ההורים בתעריפי המעונות. מדובר בגזירה קשה כנגד עשרות אלפי משפחות. אנחנו בודקים דרך משפטית לעכב את החתימה״.

המוכשר !!!

משתמש מקצוען
משה גולדמן מארגון חלמי״ש לרונן כץ ב׳קול ברמה׳: ״ליברמן עומד לבצע מחטף ולחתום היום על העלאה של 125 שקל בתשלומי ההורים בתעריפי המעונות. מדובר בגזירה קשה כנגד עשרות אלפי משפחות. אנחנו בודקים דרך משפטית לעכב את החתימה״.
כבר היה אמור להיות בתחילת השנה
וליברמן חיכה עד לאחרי הבחירות
העלאה זה כתוצאה של כל העליית מחירים במשק וזה אחרי שועדת המחירים ככה קבעה (כמו במשפחתונים)
חלש שהוא יצליח....

123miri

משתמש רשום
אני צריכה לשלוח לתמת מסמך המאשר את מס שעות העבודה,
במקום הסיכום בתלוש,
ואני לא מוצאת את של תשפ"ג,
יש את זה למשהו?

המוכשר !!!

משתמש מקצוען
אני צריכה לשלוח לתמת מסמך המאשר את מס שעות העבודה,
במקום הסיכום בתלוש,
ואני לא מוצאת את של תשפ"ג,
יש את זה למשהו?
נספח 8

הרשל'ה רב'ה

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
היום המתנתי שעות על הקו בשביל לזרז אותם ועד שהגיע תורי זה חזר פעם אחר פעם לתפריט הראשי.
מעצבנים!!!

הם אומרים שם שיש איזה מייל שאפשר ליצור איתם קשר מישהו יודע מה כתובת המייל ואם זה אמור לעזור??

תודה רבה.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה