בקשת תפילה תמשיכו להתפלל על האשה הצעירה רחל נעמי בת אסתר חנה שב"ה נמצאת כבר בשיקום

מיכל ויס

משתמש סופר מקצוען
בעז"ה יש תפילה היום בכותל לרפואת רחל נעמי בת אסתר חנה וכל שאר חולי ישראל לרפו"ש.
התפילה תועבר בשידור חי בקול הלשון בערך בשעה 11:25.
הטלפון 036171001

סדר הפרקים ע"פ הנודע ביהודה: ו' כ' כ"ה ל' ל"ד ל"ח מ"א נ"א פ"ו צ"א ק"ב ק"ג ק"ז קט"ז קי"ח ק"ל קל"ט קמ"ב אותיות השם וקרע שטן בפרק קי"ט - סדר התפילה לחולה לאחר מכן עוד שני פרקים לשאר החולים פ"ג קכ"א ומי שברך לחולים
שנשמע ונתבשר בשורות טובות

עוגת בוקר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
אוטומציה עסקית
פורסם באשכול מקביל.
מניחה גם כאן קישור למי שלא ראתה.
מיזם מיוחד שעלה לאויר - בכל יום מקבלים למייל קבלה קטנה
אחידה לכל הרשומות.
אם מתאים לי אני מסמנת שאני לוקחת על עצמי לאותו יום.

כאן מצטרפים

שיהיה לזכות ורפואה שלמה בקרוב

פרק קכא:
א) שִׁיר לַמַּעֲלוֹת אֶשָּׂא עֵינַי אֶל הֶהָרִים מֵאַיִן יָבֹא עֶזְרִי: ב) עֶזְרִי מֵעִם ד' עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: ג) אַל יִתֵּן לַמּוֹט רַגְלֶךָ אַל יָנוּם שֹׁמְרֶךָ: ד) הִנֵּה לֹא יָנוּם וְלֹא יִישָׁן שׁוֹמֵר יִשְׂרָאֵל: ה) ד' שֹׁמְרֶךָ ד' צִלְּךָ עַל יַד יְמִינֶךָ: ו) יוֹמָם הַשֶּׁמֶשׁ לֹא יַכֶּכָּה וְיָרֵחַ בַּלָּיְלָה: ז) ד' יִשְׁמָרְךָ מִכָּל רָע יִשְׁמֹר אֶת נַפְשֶׁךָ: ח) ד' יִשְׁמָר צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:
• • • • • •
לתשומת לבכם, אשכול זה נועד לבקשות תפילה בלבד. פטפטת ודיונים עלולים לגרום לנעילת האשכול או חסימת המשתמש. בברכת רפואה שלימה!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה