חסום בנטפרימצורף הקלטה של הרב ברג מתחנן לקרוע את השמים.
אליהו ברג מבקש.mp3
drive.google.com
חסום בנטפרימצורף הקלטה של הרב ברג מתחנן לקרוע את השמים.
אליהו ברג מבקש.mp3
drive.google.com
תרמתי 5 ש"ח לצדקהעם יקר ! אם הרב פירר היה אומר לכם שצדקה יכולה לתת סיכוי לניסים של ממש הייתם רצים לתת !!!......................אלוקים אומר לנו!!!!!!
קמתי לתת צדקהעם יקר ! אם הרב פירר היה אומר לכם שצדקה יכולה לתת סיכוי לניסים של ממש הייתם רצים לתת !!!......................אלוקים אומר לנו!!!!!!
קריאת תהילים משותפת
תהילים יחד - כל אחד מקבל פרק אחר, וביחד משלימים קריאת ספרי תהיליםnew.tehilimyahad.com
אני לא מצליחה להעלות את זה בשום צורה.@מדבקאות
אפשר את ההקלטה כקובץ שיעבור בנטפרי?
העלתי את זה לפה:אני מנסה בצורה אחרת.
אני לא מצליחה להעלות את זה בשום צורה.
אולי מישהו יודע כאן איך אפשר להעלות קובץ mp3?
תודההעלתי את זה לפה:
וואי זה קישור של נטפרי. לא ברור.תודה
עדיין חסום
תודה רבהוואי זה קישור של נטפרי. לא ברור.
תני לי מייל ואשלח לך
קריאת תהילים משותפת
תהילים יחד - כל אחד מקבל פרק אחר, וביחד משלימים קריאת ספרי תהיליםnew.tehilimyahad.com
מה השלוחה?בעז"ה יש תפילה היום בכותל לרפואת רחל נעמי בת אסתר חנה וכל שאר חולי ישראל לרפו"ש.
התפילה תועבר בשידור חי בקול הלשון בערך בשעה 11:25.
הטלפון 036171001
סדר הפרקים ע"פ הנודע ביהודה: ו' כ' כ"ה ל' ל"ד ל"ח מ"א נ"א פ"ו צ"א ק"ב ק"ג ק"ז קט"ז קי"ח ק"ל קל"ט קמ"ב אותיות השם וקרע שטן בפרק קי"ט - סדר התפילה לחולה לאחר מכן עוד שני פרקים לשאר החולים פ"ג קכ"א ומי שברך לחולים
שנשמע ונתבשר בשורות טובות
אחרי אחד מה ללחוץ?כוכבית לשיעורים חיים
ואז 1
עוד לא התחיל
אני ממש לא מבינה איך זה הולך שם..עדיין לא התחיל
כשזה יתחיל יגידו בקו איזה מספר שלוחה זה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: