הייתי אצלה לאחרונההי, אני מתלבטת לגבי הקורס של תמר. תוכלי לשלוח לי בפרטי את הידע שיש לך עליה? תודה מראש!
אם עדין את צריכה מידע תכתבי מייל ואשלח לך
הייתי אצלה לאחרונההי, אני מתלבטת לגבי הקורס של תמר. תוכלי לשלוח לי בפרטי את הידע שיש לך עליה? תודה מראש!
בלי להמעיט חס וחלילה בערכה של תמר המדוברת, אין לי מושג מי היא ומה הכשרתה. אפשר להתיייץ עם כל יועצת/מדריכת הנקה. לפעמים הבדל קטן בהנקה או בעיה שעולים עליה בהתחלה עושה את ההבדל בין הנקה מוצלחת להנקה כושלת.אני כרגע בהריון שלישי אחרי 2 לידות שהמקסימום בהנקה היה חודשיים,
וניסיתי הכלללללללללל!!!!!! נלחמתי ממש בשביל להמשיך אך ללא הועיל,
כרגע תמר היא התקוה האחרונה בשבילי, אחרי ששמעתי עליה גדולות ונצורות (ולא דברים מטורפים והזויים..)מבנות משפחה,
מישהי עברה מסלול דומה לשלי ויכולה לתת עצות/ המלצות וכו..?
תשאלי את המזכירות שלהמישהי שהשתתפה בקורס של תמר יודעת להחכים אותי בהענין ההחזרים(אם בכלל..?)
היא אמרה לברר מול הקופה, ביררתי מולם אבל הם טוענים שאם אין לה תעודה לא ניתן לקבל החזר...תשאלי את המזכירות שלה
אני שילמתי 690* 2 ילדים בלי החזרים מלאומיתהיא אמרה לברר מול הקופה, ביררתי מולם אבל הם טוענים שאם אין לה תעודה לא ניתן לקבל החזר...
האם כל הנשים שהלכו אליה עד היום שילמו 600 שקל ללא החזר?
אני בטוחה שיש איזשהו פתרון...
הייתי כבר אחרי.מישהי שהשתתפה בקורס של תמר יודעת להחכים אותי בהענין ההחזרים(אם בכלל..?)
לא בקשו ממני בכלל תעודההיא אמרה לברר מול הקופה, ביררתי מולם אבל הם טוענים שאם אין לה תעודה לא ניתן לקבל החזר...
האם כל הנשים שהלכו אליה עד היום שילמו 600 שקל ללא החזר?
אני בטוחה שיש איזשהו פתרון...
הידע והמקצועיות שיש לתמר לא מתקרב ליועצי הנקה למינהם...בלי להמעיט חס וחלילה בערכה של תמר המדוברת, אין לי מושג מי היא ומה הכשרתה. אפשר להתיייץ עם כל יועצת/מדריכת הנקה. לפעמים הבדל קטן בהנקה או בעיה שעולים עליה בהתחלה עושה את ההבדל בין הנקה מוצלחת להנקה כושלת.
אין לי מושג האם התייעצת עם מישהי באופן פרטני ועם כל הכבוד לתמר ולקורס טלפוני לדעתי אין כמו פתרון בעיות שמותאם לך באופן אישי.
גילוי נאות אני מדריכת הנקה כבר 9 שנים....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: