מידע שימושי תמר ניסנבוים

מצב
הנושא נעול.

שבת

משתמש פעיל
אני הייתי לפני שנה וחצי , קצת יותר
נהנתי מאד!!!! בזכותה הנקתי שנה ורבע!
לגבי תעודה אז היא אמרה שהיא מסיימת את הקורס שבו היא לומדת ואז יהיה לה תעודה שתהיה מוכרת גם בקופות חולים,
בכל אופן היא נותנת הרבה טיפים ועצות, את הילד הראשון שלי לא הנקתי ואת השני הצלחתי הרבה מאד בזכותה יש לי גם מחברת מסוכמת ככה שלפני כל לידה אני יוציא את זה לקרוא שוב שזה ממש חשוב.
ובעקרון זה נכון שלכל אמא יש חלב אם את רואה שהילד שלך ממש לא רגוע אז את יכולה להוסיף לו וגם לזה היא נותנת עיצות שלא כדאי שאת תתני לו את הבקבוק כדי שידע שממך יונקים
וגם היא אומרת כאשר את מוסיפה אל תשכחי את ההנקה
בקיצור אני לקחתי ממנה הרבה מאד!!

ענבים טעימים

משתמש צעיר
אני כרגע בהריון שלישי אחרי 2 לידות שהמקסימום בהנקה היה חודשיים,
וניסיתי הכלללללללללל!!!!!! נלחמתי ממש בשביל להמשיך אך ללא הועיל,
כרגע תמר היא התקוה האחרונה בשבילי, אחרי ששמעתי עליה גדולות ונצורות (ולא דברים מטורפים והזויים..)מבנות משפחה,
מישהי עברה מסלול דומה לשלי ויכולה לתת עצות/ המלצות וכו..?

שבת

משתמש פעיל
כן אני כמו שכתבתי בהודעה קודם את הראשון שלי לא הנקתי ובשני כבר הלכתי אליה ובזכותה הצלחתי ואני עכשיו גם בהריון שלישי וממש מחכה כבר להניק שוב.

ענבים טעימים

משתמש צעיר
מישהי יודעת אם מקבלים על זה החזר ממאוחדת?
לפחות על חלק מהסכום ?
כי דברתי עם המזכירה של תמר והיא אמרה שזה קשור למזכירה ולא תמיד מקבלים את זה..
אשמח לשמוע מכאלה עם נסיון

אחת צפונית

משתמש מקצוען
אני כרגע בהריון שלישי אחרי 2 לידות שהמקסימום בהנקה היה חודשיים,
וניסיתי הכלללללללללל!!!!!! נלחמתי ממש בשביל להמשיך אך ללא הועיל,
כרגע תמר היא התקוה האחרונה בשבילי, אחרי ששמעתי עליה גדולות ונצורות (ולא דברים מטורפים והזויים..)מבנות משפחה,
מישהי עברה מסלול דומה לשלי ויכולה לתת עצות/ המלצות וכו..?
בלי להמעיט חס וחלילה בערכה של תמר המדוברת, אין לי מושג מי היא ומה הכשרתה. אפשר להתיייץ עם כל יועצת/מדריכת הנקה. לפעמים הבדל קטן בהנקה או בעיה שעולים עליה בהתחלה עושה את ההבדל בין הנקה מוצלחת להנקה כושלת.
אין לי מושג האם התייעצת עם מישהי באופן פרטני ועם כל הכבוד לתמר ולקורס טלפוני לדעתי אין כמו פתרון בעיות שמותאם לך באופן אישי.
גילוי נאות אני מדריכת הנקה כבר 9 שנים....

מאופסת

משתמש צעיר
היא אמרה לברר מול הקופה, ביררתי מולם אבל הם טוענים שאם אין לה תעודה לא ניתן לקבל החזר...
האם כל הנשים שהלכו אליה עד היום שילמו 600 שקל ללא החזר?
אני בטוחה שיש איזשהו פתרון...
אני שילמתי 690* 2 ילדים בלי החזרים מלאומית
לא מתחרטת

מבריק הפלא

משתמש סופר מעניין
היא אמרה לברר מול הקופה, ביררתי מולם אבל הם טוענים שאם אין לה תעודה לא ניתן לקבל החזר...
האם כל הנשים שהלכו אליה עד היום שילמו 600 שקל ללא החזר?
אני בטוחה שיש איזשהו פתרון...
לא בקשו ממני בכלל תעודה

מבריק הפלא

משתמש סופר מעניין
בלי להמעיט חס וחלילה בערכה של תמר המדוברת, אין לי מושג מי היא ומה הכשרתה. אפשר להתיייץ עם כל יועצת/מדריכת הנקה. לפעמים הבדל קטן בהנקה או בעיה שעולים עליה בהתחלה עושה את ההבדל בין הנקה מוצלחת להנקה כושלת.
אין לי מושג האם התייעצת עם מישהי באופן פרטני ועם כל הכבוד לתמר ולקורס טלפוני לדעתי אין כמו פתרון בעיות שמותאם לך באופן אישי.
גילוי נאות אני מדריכת הנקה כבר 9 שנים....
הידע והמקצועיות שיש לתמר לא מתקרב ליועצי הנקה למינהם...
הלכתי לכמה וכמה (בראשון) ולא הצליח
אצל תמר עזר פלוס (עד 20 חודש)

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה