דרוש מידע תמונות שאינם צנועות שפורסו בראש חוצות

מצב
הנושא נעול.

רמת אלחנני

משתמש פעיל
המשתמש נחסם
התבקשתי להכניס לכאן:

אל אחיי ורעי היקרים.

בתקופה האחרונה יש פרסומות עם תמונות שחץ של נשים של בנק 'דיסקונט' ברחוב ירמיהו על בניין מלון שערי העיר וכן בכביש בגין בירושלים (מסתבר שיש את זה בעוד מקומות, אבל זה מה שידוע לי כעת), מה שמהווה מכשול חמור לאלפים שעושים את דרכם בכניסה לירושלים וביציאה.

מן הראוי שהציבור הק' ירים טלפון אחד ושניים וידרוש בתוקף מהנהלת הבנק להסיר את הפרסומות הנ"ל, או לכה"פ להחליף את התמונה וכדו'. לציבור החרדי שמשתמש עם שירותי הבנק בפרט, ולשאר הציבור בכלל יש להם את מלוא הזכות לדרוש מהם להתחשב ברגשות של הציבור החרדי, ולא לפרסם בפומבי פרסומות שנוגדת את עקרונותיהם.

(יש עדיפות למנויי הבנק, אם יוכלו להבהיר בנימה של איום, שבמקרה שהם לא יסירו את השילוט הנ"ל, הם לא יתמהמהו מלעבור לבנק אחר, מה שיכול לזרז מאוד את התהליך, אחרי חרם הצרכנים הידועה על מאפיית אנג'ל שהיה לאחרונה..)

חשוב להדגיש שיש לנהל את השיחות אתם בשיח מכובד וברוח טובה, כי בסה"כ מדובר במזכירות ובנציגי שירות שמעבירים את המסרים לחלונות הגבוהות.

ניתן ליצור קשר במוקד הבנק, חייג ו כעת: 6111*

ובזכות ההשתדלות המינימלית שלנו נזכה שהשי"ת יערה עלינו רוח טהרה ממרום, ונתברך בכל מילי דמיטב.
בשורות טובות.

קומבינה

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
מנסיוני כנציגת שירות בעבר, גם בבנק דיסקונט,
הרבה יותר אפקטיבי לשלוח פניה לפניות הציבור.

ממש לא כל תלונה בשיחה עם נציגת שירות מועברת לדרגים שמעליה, במיוחד אם זו תלונה שחוזרת על עצמה בהרבה שיחות, ואין לה טכנית איך לסייע ללקוח.
גם אם היא מציפה את התלונה למנהל/ת שמעליה, צריך הרבה רחמי שמים כדי שהוא יציף את זה וכן הלאה.

פניות לפניות הציבור מקבלות יחס פרטני ועל כל פניה הם עונים בנפרד,
כמו כן, כל הפניות מגיעות למקום אחד ותהיה לבנק אינדיקציה הרבה יותר טובה לגבי כמות הפונים

רמת אלחנני

משתמש פעיל
המשתמש נחסם
מנסיוני כנציגת שירות בעבר, גם בבנק דיסקונט,
הרבה יותר אפקטיבי לשלוח פניה לפניות הציבור.

ממש לא כל תלונה בשיחה עם נציגת שירות מועברת לדרגים שמעליה, במיוחד אם זו תלונה שחוזרת על עצמה בהרבה שיחות, ואין לה טכנית איך לסייע ללקוח.
גם אם היא מציפה את התלונה למנהל/ת שמעליה, צריך הרבה רחמי שמים כדי שהוא יציף את זה וכן הלאה.

פניות לפניות הציבור מקבלות יחס פרטני ועל כל פניה הם עונים בנפרד,
כמו כן, כל הפניות מגיעות למקום אחד ותהיה לבנק אינדיקציה הרבה יותר טובה לגבי כמות הפונים
והיכן ניתן לשלוח פניה לפניות הציבור?
אפשר לקבל פרטים?

יאיר 1234

משתמש צעיר

קומבינה

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
אולי מישהו יעזור לי לנסח משהו שיכול להשפיע
תמיד אפשר להשוות את זה לנושא שקרוב לליבם של חילונים רבים כמו צמחונות או איכות הסביבה או
נכון שלא הייתם מעזים לשים תמונה של אדם אוכל בח"פ/צד חיות ואוכל אותן?
לכל אחד יש את מה שפוגע ברגשותיו
והתמונה שלכם פוגעת ברגשות של לפחות 10% מהלקוחות שלכם, וגם נוגדת את אמונתם
תפרסמו איך שאתם רוצים, אבל אל תכריחו אותנו לראות את זה, משהו בסגנון.

בן ציון הלמ

משתמש מקצוען
לא נראה לי שהם בכלל מתייחסים לאדם פרטי שבא אליהם בטענות כאלה.
רק ע"י כח הרבים אפשר לשנות.
הבמה המכובדת שלנו, יכולה להשפיע הרבה יותר.
אם נעשה כאן עצומה חריפה והרבה ניקים יצטרפו אליה,
זה יכול להשפיע !!

א. שטיגליץ

משתמש מקצוען
שלחתי:
שלום רב.
אני לקוח דיסקונט מזה שנים.
כתושב ירושלים צר לי לראות שהנכם לא מתחשבים מספיק בציבור החרדי והדתי המתגורר בירושלים ושמתם בכניסה לירושלים תמונה שמעצבנת רבים מהתושבים.
גם אם יש לכם אג'נדה מסוימת אני חושב שראוי להתחשב באנשים שזה מפריע להם בפרט בירושלים עיר הקודש, שבה ידוע לכל שישנם סטנדרטים מסוימים שמתאימים לכלל התושבים, כל פירסומאי מתחיל יודע שבירושלים ובכלל באזורים שיש בהם תושבים חרדים יש להתאים את הפרסומות לציבור.
אמנם אינני חרדי בהגדרתי, אלא יותר מוגדר "דתי" בכל זאת אני מבקש שתסירו את הכרזה.

צדיקה נסתרת

משתמש פעיל
והיכן ניתן לשלוח פניה לפניות הציבור?
אפשר לקבל פרטים?
לינק לבנק דיסקונט, פניה לאבי לוי סמנכ"ל בכיר (גם מי שלא קשור לבנק יכול להתלונן)
-https://www.discountbank.co.il/DB/private/lp/contact-us_feedback-form
פשוט מבקשים את הדרישה הבסיסית והפשוטה אנו שומרים על ילדנו,
ואיננו רוצים שיתנוססו תמונות נשים בגודל ענק ברשות הרבים. (בפרט שזה בכניסה לירושלים, באזור חרדי)
הבנק אמור לרצות שהלקוחות החרדים שלו יהיו מרוצים.... ולכן יש סיכוי גדול שזה יצליח.

רמת אלחנני

משתמש פעיל
המשתמש נחסם

Panda

משתמש מקצוען
כאדם שמתוקף תפקידו נוסע בכל הארץ אני יכול להגיד ש :
תמונת אישה חילונית רגילה לחלוטין בלבוש חילוני רגיל לחלוטין
לא מעבר לזה
אז מדובר בסתם פוסט עם כפיה דתית..
אף אחד לא מחייב אותם להסתכל ומי שזה מפריע לו הבעיה אצלו

אני וביתי

משתמש מקצוען
אז מדובר בסתם פוסט עם כפיה דתית..
אף אחד לא מחייב אותם להסתכל ומי שזה מפריע לו הבעיה אצלו

אני כתבתי..:
מדובר בגברת צעירה אימא לכמה ילדים שמשמשת כפרזנטורית שלהם
דיסקונט זה לא מפעל לבגדי ים..ואין להם צורך להראות ולקדם את הבנק בעזרת "תמונות שחץ"

הגברת מופיע או עם חולצת משי צנועה (שגם בנות המגזר מתהדרות בה)
או בחולצת טי שרוול קצר ללא מחשוף
מכנסיים זה ברור כי בחברה החילונית לגברת אין חצאית במלתחה

בשלב הבא, נבקש מבנק דיסקונט שלא יעסיק נשים אלא רק גברים.
למה הם עושים פרסומת? בשביל שיסתכלו על זה ולשכנע לקוחות אם שמים באזור שעוברים בו הרבה חרדים פרסומת עם תמונה של אישה זה בשביל שהם יסתכלו על הפרסומת.
למה בחילונים צריך להתחשב ובשבילם לחזק את הפרסום עם פרזנטורית ובמקביל להציק לאנשים חרדים?
רק הבעיה שחילוני לא יבין כאלו דברים אבל הדרישה עצמה צודקת.
(למעשה מי שרוצה לקבל יחס מהבנק הזה שישלח בקשה לסגירת חשבון פתאום ישמע שודאי נסדר לך הכל. 4 שנים אמרו לי אי אפשר אי אפשר ברגע שהגשתי בקשה לסגירת חשבון פתאום אפשר)

לירון אוחנה

משתמש צעיר
נכון
הבוקר כבר ראיתי את "גברת שחץ" 4/5 פעמים והיא חילונית רגילה לא שחץ בכלל

כמדומה שהעניין של 'ולא תתורו' הוא לאו דווקא בתמונות שחץ, סתם תמונה ענקית של אישה גם כן לא צריך להיות שם.

למה בעיתונות החרדית אין תמונה של אישה חילונית "צנועה"...?

חוץ מזה, שזה מהוה פרצה שקוראת לגנב, אם לא נעצור את זה בתמונות ה"צנועות" זה עלול רק להתדרדר.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  62  פעמים

לוח מודעות

למעלה