קניתם שם בחופשי?הייתי שם היום.
ב3 בנינים גמרו כבר יסודות, והחלו ביציקות.
נודע לי מהקבלן שיש כבר ליווי בנקאי ובקרוב אמור להיות התרים. (ה יעזור שיהיה בקרוב...)
יש לך תמונות במקרה?
קניתם שם בחופשי?הייתי שם היום.
ב3 בנינים גמרו כבר יסודות, והחלו ביציקות.
תודה רבה!!תמונות מטריסון מתחם C רמה ד 4'
תודה רבה לך על כל העידכונים במיוחד על העידכון האחרון.דברתי עם החברה והתאריך המשוער הוא כנראה בנובמבר השנה. ויותר קרוב לתאריך הם ידעו במדויק
זה בטוח ריייסדור, לא נתיב?תמונות מרייסדור ד' 4 בניינים 12-14
כתובות:
רבי ברכיה 20
רבי ברכיה 22
רבי ברכיה 24
צפי לטופס 4 עוד שבועיים!
הפרוייקט הראשון שיאוכלס בס"ד בד' 4!צפה בקובץ המצורף 1124627צפה בקובץ המצורף 1124628צפה בקובץ המצורף 1124627צפה בקובץ המצורף 1124627צפה בקובץ המצורף 1124627צפה בקובץ המצורף 1124627צפה בקובץ המצורף 1124627
תמונות מאמש!
רייסדור. 100%זה בטוח ריייסדור, לא נתיב?
תאורת רחוב פועלת בלילה בד4 כבר היום.אל תשכחו שבכל ד4 עדיין אין תשתיות של חברת חשמל...
תלוי של איזה שלב. שלב א' כבר אוכלסאגבבבה נראה ממש בשלבים סופיים יש למישהו מושג מתי האיכלוס?
תלוי.תאורת רחוב פועלת בלילה בד4 כבר היום.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: