סרטון של החברה - לפני שבוע וחצירק לנו יש דירה בשערי בית שמש ד'2 ?
מחשיש..
אם בכל זאת יש תמונות ועידכונים למישו, נשמח.
תיק העבודות שלי מכיל נשים ולכן הוא נחסם,שוב אם אפשר את הקובץ פשוט הוא עוד פעם לא קיים תודה רבה
תיק העבודות שלי מכיל נשים ולכן הוא נחסם,
מי שמבקש ממני באופן פרטי - אני מעלה לו,
וזה שוב הסרטון
ממליצה להוריד כוכביות
לטובת כולםאם אפשר לקבל בפרטי את הסרטון 7676066אין לכתוב כתובת מייל
וגם תמונות עדכניות מקניג ד1הרבה זמן לא ביקשתי...
מישהו יכול להעלות תמונה מקניג ד2.
אלף תודות.
ענקקק! אין מילים!לטובת כולם
העליתי ליוטיוב,
פתוח בנטפרי
ממליצה לצפות באיכות FHDרחפן רמה ד נוף בית שמש
צילום רחפן מעורר השראה של רמה ד' והסביבה,הרחפן מסתובב 360 מעלות וחושף את בית שמש היפהwww.youtube.com
תודהלא רק לכם...
יש סרטונים באתר שלהם
אני הייתי שם לפני שבועיים ופגשתי שם את המנהל עבודה והוא אמר לי שהם אוחזים 3 חודשים לפני הלו"זisa מצפה החורש ד'3, יום שישי כ"ד טבת
בנין מס' 4 כבר סיימו חיפוי והורידו פיגומים, בנין מס' 3 כמעט מסיימים ושאר הבנינים חיפוי האבן בעיצומו.
מעניין למה הם נותנים צפי אכלוס כל כך רחוק, 07/2022, שזה עוד שנה וחצי.
מצפה האלה, גם היא של isa שהעבודות שם אחזו לפני כמה חודשים באותו שלב של מצפה החורש עכשיו קיבלו צפי אכלוס שנה מוקדם יותר, 07/2021 שזה עוד חצי שנה בדיוק
אפשר קישור לדרייב??לטובת כולם
העליתי ליוטיוב,
פתוח בנטפרי
ממליצה לצפות באיכות FHDרחפן רמה ד נוף בית שמש
צילום רחפן מעורר השראה של רמה ד' והסביבה,הרחפן מסתובב 360 מעלות וחושף את בית שמש היפהwww.youtube.com
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: