הוא לא מבטיח לך שתעבדי אצלו.גם פה את עובדת באמת ומתחייבת לשנתיים
הוא קודם סוגר איתך שהוא מקבל ממך כסף ברגע שאת מתקבלת לעבודה כלשהי (בין אם אצלו ובין אם במקום אחר).
הוא לא מבטיח לך שתעבדי אצלו.גם פה את עובדת באמת ומתחייבת לשנתיים
לאגם פה את עובדת באמת ומתחייבת לשנתיים
בע"ה מחר נעלה תשובה, ככל שידי מגעת.
בע"ה מחר נעלה תשובה, ככל שידי מגעת.
בינתיים אשמח להתעדכן בכל מה שידוע על החברה הזאת ספיציפית, ומי הנפשות הפועלות. ייתכן ויתבררו כאנשים ישרים, אם כי יש להקליט הכול ולעקוב מקרוב.
הם אמרו שעכשיו הם אולי פותחים קבוצה לחרדיות ובנוסףשאלתי אם העבודה היא החברה עם חרדיות אמרו שיכולים לדאוג לזהמה הם לא אמרו לך: (מידיעה ממישהי שישבה איתם הרבה זמן)
ההכשרה לוקחת שנה שלימה
את צריכה לשלם עליה מחיר מלא במידה ומצאת עבודה באופן עצמאי
מקומות העבודה שהם מציעים לא מותאמים, ולכן האלטרנטיבה לשלם את מחיר ההכשרה מהמשכורות שתרויחי במשך שנים
אני מקוה שלא יהיו מספיק חרדיות שיתפתו לזההם אמרו שעכשיו הם אולי פותחים קבוצה לחרדיות ובנוסףשאלתי אם העבודה היא החברה עם חרדיות אמרו שיכולים לדאוג לזה
אני לא יודעת איפה אתה מברר,בע"ה מחר נעלה תשובה, ככל שידי מגעת.
בינתיים אשמח להתעדכן בכל מה שידוע על החברה הזאת ספיציפית, ומי הנפשות הפועלות. ייתכן ויתבררו כאנשים ישרים, אם כי יש להקליט הכול ולעקוב מקרוב.
אומר שב"ה אנחנו שמורים ולא מוזנים מהתקשורת.אני תוהה מה זה אומר עלינו כמגזר, העובדה שהעוקצים הופכים להיות פחות ופחות מתוחכמים, ועדיין לאנשים לא ברור שצריך לברוח
לא חושבת. חוסר חשיפה לתקשורת ממש לא אומר באותה נשימה נאיביות ותמימות.אומר שב"ה אנחנו שמורים ולא מוזנים מהתקשורת.
אם היינו שומעים את הג'ורה שהולך בחוץ-היינו מאבדים את התמימות.
אצלנו בציבור שומעים רק את ההפי אנד שכל העוקצים מספרים לנו, על כל אלה שהשתתפו בתוכנית/השקעה והרוויחו מליונים.
האם יש להם 100% השמה?זה המייל ששלחו לי
צפה בקובץ המצורף 1574344
אני הסביר לך את ההבדל.גם פה את עובדת באמת ומתחייבת לשנתיים
איציק קרומבי למיטב זכרוני.אני לא יודעת איפה אתה מברר,
אבל היינו(המגזר כלומר) בסיפור דומה מאוד, ומי ששם פעל היה ברלה קרומבי.
+1איציק קרומבי למיטב זכרוני.
@איצ'ה קו המידעבע"ה מחר נעלה תשובה, ככל שידי מגעת.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: