נויה ההההה
משתמש צעיר
במייל orbaroshהיי אשמח לשמוע על הרעיון..איך אפשר ליצור איתך קשר?
במייל orbaroshהיי אשמח לשמוע על הרעיון..איך אפשר ליצור איתך קשר?
אשמח אם תוכלי לתת לי פרטים על התוכנית "אל הכתר" מאיפה ניתן להשכיר תודה רבהיש תוכנית מדהימה בשם "אל הכתר"
זה אומנם בליווי מצגת אבל ממש 'בקטע התוכנייתי'
מדובר בהפעלה של כשעה
במהלך ההפעלה הקהל עובר בליווי המצגת בחדרים שונים בארמון
מטבח, חדר אוכל, ספריה, ארכיון וחדר מוזיקה
בכל חדר ישנן משימות שהקהל מתחרה בהן ומוכרזת המנצחת באותו חדר
בסיום כל חדר מזמינים את בת המצווה לעשות משהו קצר ומשמעותי שקשור לאותו חדר.
המחיר: 350 ש"ח
מקבלים דיסק אונקי וזה בהפעלה עצמית אנחנו עשינו את זה והיה מושלםםם
מצרפת טריילר
תלוי אם לוקחים גם את השיר של אמא ובת שהוא חלק אחרון בתוכנית. (מנגינת כל תפילותי+ קליפ מילים- שירה בלייב/אולפן אמא ובת)
אם זה רק המצגת של התוכנית ללא השיר זה 250(כולל קובץ להדפסת המשימות של הקבוצות) את האביזרים הנלווים עליכם להכין לבד (קרטון כעין מזוודה(בתוך הקופסא יש את הצידה לדרך+ מזכרות "תפילת הדרך), מנעול עם קוד, בקבוק מים קטן, עט -זה נראה לי מה שצריך בגדול לכל קבוצה)
אם רוצים לשלב תמונות והסרטות של כלת בת המצווה בתוכנית- תוספת של 150
השיר +קליפ מילים 150
@נויה ההההה איך אפשר ליצור איתך קשר לגבי התוכנית?היי, לי תוכנית ממש יפה במחיר סמלי, תיבת הבריחה של בת המצווה,
מוזמנת לפנות אלי
ORBAROSH שטרודל...@נויה ההההה איך אפשר ליצור איתך קשר לגבי התוכנית?
אני רוצה פרטים , אפשר בבקשה?הנבחרת!
שמעת עליה?
הפקה למסיבת בת מצווה ביתית,
תוכנית עשירה ומעניינת, מושקעת ומלאה בתוכן.
מתאימה לכל הגילאים...
מצרפת פה את הפרטים
מענין אותי, יש לך פרטים ליצירת קשר? תודהמי שמחפשת הפעלה כייפית יש אחת שעושה הפעלה של עוגיות רויאל אייסינג (עוגיות עם ציפוי צבעוני שמתקשה - אפשר לעשות אינסוף דוגמאות ורעיונות, ניתן גם להחליט שעושים משהו שקשור לבת המצווה וכו)- היא מביאה עוגיות ואת הרויאל - ציפוי בצבעים שונים, כל אחת יוצרת שתיים שלוש עוגיות צבעוניות מקושטות/עם הקדשה
מאד כיף ומגבש!
יש כמובן צורך במקם ליד שולחן לכל משתתפת..
mirior0011 סיומת גימיילמענין אותי, יש לך פרטים ליצירת קשר? תודה
איך אני מבררת על התוכנית 'אל הכתר'? אני מאוד רוצה טריילראשמח אם תוכלי לתת לי פרטים על התוכנית "אל הכתר" מאיפה ניתן להשכיר תודה רבה
שלחתי
אפשר גם ? אני ממש שוברת את הראש ,תודה רבה moris.lerer +גימיילשלחתי
אפשר גם ? המייל שלי moris.lerer בגימייל ממש שוברת את הראש לתוכניתאם תרצי גם לי היתה תכנית מהממת שהכנתי לבד.
יכולה לשלוח לך את כל מה שצריך
תפני אלי
שלוםעשיתי חדר בריחה בהכנה עצמית, כמובן בעזרת הפורומים כאן, כשהבסיס היה הצגה של בת המצווה עם אחיה ואז כל תהליך הפתרון כל האורחות עזרו למצא. היה ברמה מאוד גבוה ומוצלח.
תכננתי לערוך את זה ולהפיץ כגמ"ח בחינם אלא שעדין לא הגעתי לזה
אם תרצי אשמח לעזור לך להכין לא מאוד מסובך.
אשמח לקבל פרטיםתוכלי לשלוח גם לי? אשמח מאוד.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: