את מה?איפה למדת?
את צריכה דווקא מתכנתת או מתכנת גם טוב?קשה מאוד למצוא מתכנתות פריוריטי עם נסיון.
אם יש כאן אחת כזו שמחפשת עבודה מוזמנת ליצור קשר בפרטי..
מיד אחרי הקורס - קשה להאמין שאפשר לעבוד כפרילנסר. צריך קצת נסיון - לפחות שנה בחברת יישום פריוריטי או שנתיים-שלוש בחברה שהיא לקוח סופי.התחלתי קורס פיתוח, יש אופציות לעבודה כפרילנס? ,יש לך המלצה על פורומים/ אתרי אינטרנט לתמיכה.
תודה!!
priority-forums.comיש לך המלצה על פורומים/ אתרי אינטרנט לתמיכה?
תודה!!
מחפשים אצלכם אולי מפתח פריוריטי? יש לי ניסיון של 5 שניםמיד אחרי הקורס - קשה להאמין שאפשר לעבוד כפרילנסר. צריך קצת נסיון - לפחות שנה בחברת יישום פריוריטי או שנתיים-שלוש בחברה שהיא לקוח סופי.
עקרונית, לאדם חרדי שלא יכול לעבוד עם אינטרנט פרוץ - יש בעיה לעבוד כפרילנסר או כשכיר בחרת יישום פריוריטי.
זאת עבודה במחשבי לקוחות (בד"כ מתחברים מרחוק או עובדים פיזית אצל הלקוח, כל פעם לקוח אחר) ואי אפשר לסדר סינון כלשהו בכל מקום.
זאת אחת הסיבות שאני אישית עובד בחברה תעשייתית (שהיא לקוח סופי) - כאן אני יכול לדאוג לסינון, אם כי גם זה ממש לא טריוויאלי.
מסיבה זאת (בהתיעצות עם רב) גם לא פתחתי קורס פיתוח פריוריטי לנשים חרדיות.
שלום,התחלתי קורס פיתוח, יש אופציות לעבודה כפרילנס? ,יש לך המלצה על פורומים/ אתרי אינטרנט לתמיכה.
תודה!!
עדיף כבר ללמוד יישום של מערכות כמו סיילפורס או sap.שלום,
אני מתעניינת על מקום ללימוד פיתוח פריוריטי,
היכן את למדת/לומדת?
תודה
אשמח לשמוע פרטיםנסיון ) או ידע בפריוריטי (הלימודים הם ע"ח העבודה)
העבודה אצלינו היא ברמת פיתוח יחסית גבוהה
השכר הוא יחסית גבוהה למתחילות אבל רוצים ניסיון ב-SQL
מי שמענין אותו מוזמן לפנות אלי באישי או להשאיר כתובת מייל ואני אפנה אליו
אשמח לקבל פרטים tamarch94 גימיל.אצלינו בחברה קולטים מפתחים ללא ניסיון (וכמובן גם עם נסיון ) או ידע בפריוריטי (הלימודים הם ע"ח העבודה)
למה?עדיף כבר ללמוד יישום של מערכות כמו סיילפורס או sap.
עדיין רלוונטי?אצלינו בחברה קולטים מפתחים ללא ניסיון (וכמובן גם עם נסיון ) או ידע בפריוריטי (הלימודים הם ע"ח העבודה)
אני עובדת בתכנות.אני יועצת מס עובדת כרגע בחברה- (יותר בתחום ההנהלת חשבונות)
אני מרגישה שהתחום לא מספיק מספק ומעניין אותי
הציעו לי ללמוד יישום פריוריטי - ויש עכשיו קורסים של מכללת אינליין אבל העלות שלהם לא זולה בכלל.
(הייתי רוצה ללמוד את הפיתוח אבל נראה שבלי ללמוד יישום אין אפשרות כזו מה גם שלא התמשקתי מספיק עם התוכנה)
אני אשמח לשמוע חוות דעת לגבי הביקוש והריווחיות של המקצוע הנ"ל, וכן אם זה מספיק מעניין ומאתגר ששווה לעשות הסבה לזה עם כל מה שכרוך.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: