רא' מה שהבאתי , אם הבנתי נכון , זה מה ש @ים כחול לקחואשמח לקישור לדירה קרובה לישיבה,
כן . (חוץ מבין הזמנים כמובן)הישיבה פעילה כל חודשי השנה?
איך אפשר ליצור איתכם קשר?
זה רק לזוג?
אני יכול לתת מייל , אבל כמו שכתבתי בדירות אני לא מתמצא , אם אתם רוצים עזרה בדברים אחרים , אוכל לתת לכם מייל .איך אפשר ליצור איתכם קשר?
אשמח למייל ונראה אח"כ איך מתקדמים עם שאר הדברים.אני יכול לתת מייל , אבל כמו שכתבתי בדירות אני לא מתמצא , אם אתם רוצים עזרה בדברים אחרים , אוכל לתת לכם מייל .
איך מצאתם את הדירה?באלוט פארק .
קרוב ממש לישיבה
בוקינגאיך מצאתם את הדירה?
ממילאנו סנט מוריץ יותר קרוב מאשר דאבוס. ואפשר גם האזור של סאס פה או צירמאט קצת יותר קרוב ומאוד יפהאם אין שלג פחות יש ענין
אנחנו מתכננות לנחות במילאנו ומחפשת לאן להמשיך משם, חשבתי על סנט מוריץ והאזור
יש עוד מקומות מומלצים בדרך?
מבחינת מחירים הרבה יותר זול לחזור למילאנו ומשם לישראל, מאשר לחזור משוויץ (מה גם שהשדה הכי קרוב די רחוק)
אם אתה נכנס דרך ציריך זה סיכוןמה קורה לענין להכניס בשר ודגים לשויץ
משהו יכול להחכים אותי ?
לך יש המלצה על איזו דירה טובה ובמקום קרוב לקרסטה או למנינים אחרים?
אני די מתמצא שם בדירות באיזור ויש לי גם כמה רעיונות באיזור עם מנין יותר זול מדאבוסאשמח לדעת איפה מצאתם דירה כי לא מצאתי,
אנחנו רוצים לטוס לשם בחופשת בין הזמנים בקיץ
במידה ונתפסים "רק" מחרימים את הבשר ? או שאפשר לקבל קנס??אם אתה נכנס דרך ציריך זה סיכון
אם אתה נכנס ממילאנו הרבה פחות
בשתיהם אישית עברתי עם מזוודה של 32 קילו עוף אבל בציריך כמעט פרחה נשמתי
ברוך השם לא לקחו לי שאני יכול להגיד לך.................במידה ונתפסים "רק" מחרימים את הבשר ? או שאפשר לקבל קנס??
ומה לגבי דגים ? אפשר לקחת חופשי ??
הבנתי שיקר . לא ?לגבי דגים אני לא מבין למה אתם לא קונים שם דגים ע"פ הרשימה הכשרה
לא נראה לי כל כךהבנתי שיקר . לא ?
קייצי , בהרים למעלה כן קר .ועוד שאלה ממש חשובה
מה המזג אויר בימים אלו ?? להצטייד בבגדים ממש חורפיים ? אני באה עם תינוק
שחרית ב 8:00 , ימי ראשון ב 8:30 ,אשמח שתענו לי באיזה שעות המנינים בישיבה ,
מתי אתם נוסעים ?יש עוד מקום באזור עם מנין ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: