מטבח תכנון מטבח

Zippike

משתמש חדש
שלום ותודה מראש לכל העוזרים והמסייעים.
אנו מעוניינים לתכנן מטבח בלי להזיז קירות (מצורף תכנית דירה).
אשמח לרעיונות למטבח שיכלול:
2 תנורי בילד אין
מקרר
מקרוגל
כיריים
2 כיורים לא צמודים
שולחן אוכל (לא חייב נפרד, יכול לצאת מהשיש)
אם יהיה אפשרי - גם פינת קפה

מידות המטבח:
375*295

צפה בקובץ המצורף 1715010
אני רק רוצה להציע להשאיר את הגישה לחלון פנויה זה יקל על ניקיון החלון (כמו ההצעה של דב לבן). אם יש נוף מהחלון הייתי שמה מתחתיו דלפק קטן מתקפל לארוחה קלה שישמש גם כמשטח עבודה ובמקום הדלפק ליד המקרר לנצל לעוד מקומות אחסון. אגב לשים לב לכיוון פתיחת המקרר - ימינה? הוא במקום טוב.

ilan p

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
שלום ותודה מראש לכל העוזרים והמסייעים.
אנו מעוניינים לתכנן מטבח בלי להזיז קירות (מצורף תכנית דירה).
שיהיה לכם בהצלחה בבית החדש -- מצוב אופציה עם קצת שינוים בחלוקה --חשיבה מחוץ לקופסא
עם מטבח יותר גדול ופתוח לסלון -- אם זה מעשי ממליץ ביותר על השינוי הנ"ל --זה ברמה אחרת ואפשר לתכנן את המטבח בעוד אופנים

קבצים מצורפים

• תוכנית צל חתומה (1).jpg
    תוכנית צל חתומה (1).jpg
    KB 207.6 · צפיות: 42

דוב לבן

משתמש פעיל
הנדסת תוכנה
עוד כיוון חשיבה...

מצוב סקיצה -- בטלתי רק קיר קטן במטבח שלדעתי מיתר לחלוטין
למרות שתוכנית הצל חתומה -- כדאי לבדוק אם אפשר להזיז את החדר שרות למסתור כביסה
ולהסית את כל בלוק השרותים שמאלה --ולפתוח את המטבח עם הסלון -- זו רמה אחרת

אני רק רוצה להציע להשאיר את הגישה לחלון פנויה זה יקל על ניקיון החלון (כמו ההצעה של דב לבן). אם יש נוף מהחלון הייתי שמה מתחתיו דלפק קטן מתקפל לארוחה קלה שישמש גם כמשטח עבודה ובמקום הדלפק ליד המקרר לנצל לעוד מקומות אחסון. אגב לשים לב לכיוון פתיחת המקרר - ימינה? הוא במקום טוב.
תודה לכולם! רעיונות מקסימים!

שיהיה לכם בהצלחה בבית החדש -- מצוב אופציה עם קצת שינוים בחלוקה --חשיבה מחוץ לקופסא
עם מטבח יותר גדול ופתוח לסלון -- אם זה מעשי ממליץ ביותר על השינוי הנ"ל --זה ברמה אחרת ואפשר לתכנן את המטבח בעוד אופנים
אישית אני פחות אוהבת את רעיון ה'אופן ספייס' אבל בצורה הזו באמת יש יותר מקום...
נחשוב על כך.

דוב לבן

משתמש פעיל
הנדסת תוכנה
אם זה מעשי ממליץ ביותר על השינוי הנ"ל --זה ברמה אחרת ואפשר לתכנן את המטבח בעוד אופנים
מכיר מנסיון פרויקטים שהקבלן מוכן לצאת על המרפסת שירות?
כי המשווק [שלא בהכרח יודע, אבל אמור לדעת] טען שאי אפשר לצאת על המרפסת שירות.

ilan p

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
מכיר מנסיון פרויקטים שהקבלן מוכן לצאת על המרפסת שירות?
כי המשווק [שלא בהכרח יודע, אבל אמור לדעת] טען שאי אפשר לצאת על המרפסת שירות.
יתכן ואם מדובר בפרויקט למשתכן --קצת תהיה בעיה כי הם כפופים לקבלת טופס 4 לאכלוס
אם רוצים בשינויים האלו --צריך להתקדם ב 2 שלבים לבקש שינוי בשירתי אורחים וברחצה כללי -
ולבקש הכנות במסתור כביסה -ואת "הפריצה" למסתור כביסה לעשות באופן פרטי --בשלב שכבר גרים בבית
בקשר למטבח עצמו -- אם יש העדפה למטבח סגור --זה לא בעיה כי תמיד אפשר לסגור --אבל הגישה למטבח היא מול הסלון ולא דרך מסדרון אחרי שירותי אורחים
דבר נוסף שקצת צרם לי -בתכנית צל - שהפינת אוכל ממש מול הדלת כניסה --אפשר אולי להציע כמה פיתרונות אבל זה מאוד תלוי בסגנון שלכם

דוב לבן

משתמש פעיל
הנדסת תוכנה
יתכן ואם מדובר בפרויקט למשתכן --קצת תהיה בעיה כי הם כפופים לקבלת טופס 4 לאכלוס
אם רוצים בשינויים האלו --צריך להתקדם ב 2 שלבים לבקש שינוי בשירתי אורחים וברחצה כללי -
ולבקש הכנות במסתור כביסה -ואת "הפריצה" למסתור כביסה לעשות באופן פרטי --בשלב שכבר גרים בבית
בקשר למטבח עצמו -- אם יש העדפה למטבח סגור --זה לא בעיה כי תמיד אפשר לסגור --אבל הגישה למטבח היא מול הסלון ולא דרך מסדרון אחרי שירותי אורחים
דבר נוסף שקצת צרם לי -בתכנית צל - שהפינת אוכל ממש מול הדלת כניסה --אפשר אולי להציע כמה פיתרונות אבל זה מאוד תלוי בסגנון שלכם
מדובר בבניין עם דירות של 'מחיר למשתכן'. אבל הדירה עצמה לא.
אתה יודע האם במקרה כזה המחיר למשתכן מפריע לשינויים?

ilan p

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
מדובר בבניין עם דירות של 'מחיר למשתכן'. אבל הדירה עצמה לא.
אתה יודע האם במקרה כזה המחיר למשתכן מפריע לשינויים?
נראה לי שלא --אבל יתכן שכן בעיה קצת מבחינת היזם --כי המסתור כביסה כנראה לא שייך ממש לשטח הדירה הרשמי
לכן הצעתי נ"ל שיבוצע ב 2 שלבים ----שלב א --ממש לא בעיה --כי זה גם לא ממש שינוי תוכנית אלא הזזה
ושלב ב- או שהיזם זורם בבניה עם השינויים או שאפשר לבצע אחרי כניסה לדירה -- בכל מקרה שווה ברור לגופו של מקרה עם היזם

דוב לבן

משתמש פעיל
הנדסת תוכנה
נראה לי שלא --אבל יתכן שכן בעיה קצת מבחינת היזם --כי המסתור כביסה כנראה לא שייך ממש לשטח הדירה הרשמי
לכן הצעתי נ"ל שיבוצע ב 2 שלבים ----שלב א --ממש לא בעיה --כי זה גם לא ממש שינוי תוכנית אלא הזזה
ושלב ב- או שהיזם זורם בבניה עם השינויים או שאפשר לבצע אחרי כניסה לדירה -- בכל מקרה שווה ברור לגופו של מקרה עם היזם
נברר. תודה!

דוב לבן

משתמש פעיל
הנדסת תוכנה
היי,
מקפיצה את האשכול הזה שוב עם רעיון נוסף למטבח.
אשמח לדעתכם המלומדת על התכנון המצורף (בקנה מידה של 10 ס"מ לקוביה)

1723400884051.png

מירי קוגלמן

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
היי,
מקפיצה את האשכול הזה שוב עם רעיון נוסף למטבח.
אשמח לדעתכם המלומדת על התכנון המצורף (בקנה מידה של 10 ס"מ לקוביה)

צפה בקובץ המצורף 1737623
בעיניי זה תכנון שלא עובד:
-השטח הכי שימושי הוא בין הכיריים לכיור. וכאן גם בחלבי וגם בבשרי אין שטח
-ביצירת פינה קטומה מפסידים שטח מגירות (ומרוויחים ארון עמוק ובלתי אפשרי לתיחזוק)

בגדול כשיש מטבח קטן מומלץ להצמיד כיורים כדי לקבל משטח שיש אחד גדול ולא כמה משטחים קטנים

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  100  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה