למה יש קיר בין המזווה ל... ?(לא יודעת מה יש אח"כ)תודה רבה,
מדובר על רוחב מזווה 35,
אלא אם כן הולכים עם התוכנית הישננה ואז יוצא 2 מזווים
זה קיר קיים?
הייתי מוותרת על הקיר
עושה מזווה יותר רחב
ועדיף עם פתיחה מבחוץ -מאיפה שהקיר
למה יש קיר בין המזווה ל... ?(לא יודעת מה יש אח"כ)תודה רבה,
מדובר על רוחב מזווה 35,
אלא אם כן הולכים עם התוכנית הישננה ואז יוצא 2 מזווים
סה"כ מטבח מאוד יפה לטעמי --והאופציה הראשונה עדיפה לדעתי עם הכיורים הצמודיםאופציה ראשונה לעשות כיורים צמודים להזיז אותם עד לפני הסיבוב החלבי מחובר לאי וככה מקבלת 2 מזווים יפים בקיר הגבוהים,רק הבעיה שיש חתיכת שיש ליד הקיר גבוהים שהיא לא קרובה לכיור אולי פרווה.
אופציה שניה להפריד כיורים יוצא שיש מזווה אחד של 60 בפועל הוא םחות יהיה קטן כי יעבר בתוכו איזה צינור וככה מנצלת את כל השיש
מצ"ב 2 האופציות
זה פרוזדור ,א"א לפתח לשם דלת ולהוריד את הקיר.למה יש קיר בין המזווה ל... ?(לא יודעת מה יש אח"כ)
זה קיר קיים?
הייתי מוותרת על הקיר
עושה מזווה יותר רחב
ועדיף עם פתיחה מבחוץ -מאיפה שהקיר
אם זה פרוזדור באמת לא הייתי פותחת לשם את הדלתזה פרוזדור ,א"א לפתח לשם דלת ולהוריד את הקיר.
עובר שם צינור משהו כזה חייב קיר להסתיר ,לכן המזווה יוצא צר בגלל הצינוראם זה פרוזדור באמת לא הייתי פותחת לשם את הדלת
אבל למה א"א להוריד את הקיר?
יש בעיה שיהיה דופן נגרות במסדרון ולא קיר?
זה יכול דווקא להיות מאד יפה
ואם ממש מפריע לך המראה של הנגרות במסדרון
אפשר להצמיד לוח גבס לדופן הנגרות שיראה כמו קיר, אבל דק
וככה תרויחו עוד רוחב למזווה הצר
איפה בדיוק הצינור ממוקם?עובר שם צינור משהו כזה חייב קיר להסתיר ,לכן המזווה יוצא צר בגלל הצינור
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: