אנחנו משפצים דירה מהיסוד ואמורים להזמין גם מטבח...
אין באפשרותינו לקחת מעצבת פנים, כנראה נזמין מטבח אצל נגר זול יחסית אבל צריך להגיע אליו עם תוכניות סופיות סופיות כולל חלוקת ארונות
כרגע אין במטבח אפילו חשמל ואינסטלציה
יש לנו תוכנית שהאדריכלית שתכננה את כל החלוקת דירה נתנה אבל הדגישה שנפנה למעצבת כי זה מבט על כללי ..
יש למשהו רעיונות איך לשפר את התוכנית ? ואיך לתכנון את חלוקת הארונות? אין לנו הבנה בנושא בכלל ..
לגבי הכיריים האם כדאי להשאיר מתחת לחלון ? פחות מעדיפה מבחינת לכלוך אבל ככה אני מרויחה ניצול מקסימלי של משטחים בשרי וחלבי בלי הפסקה באמצע..
בעיקר מתלבטת לגבי הדלפק , לא רוצים שהישיבה תהייה לכיון הסלון ותתפוס שם מקום , ולכיון המטבח (כמו בסקיצה ) אם נעשה דלפק עם ארונות מתחת זה לפחות רוחב 50-60 ואז אין מקום במטבח והוא צפוף ממש ואם נעשה רק דלפק דק (30 ס"מ לדוגמה) בלי ארונות מתחת לא יהיה מה שיחזיק אותו מהצד השני כי הוא ארוך יחסית..
נשמח לעיצות!
אין באפשרותינו לקחת מעצבת פנים, כנראה נזמין מטבח אצל נגר זול יחסית אבל צריך להגיע אליו עם תוכניות סופיות סופיות כולל חלוקת ארונות
כרגע אין במטבח אפילו חשמל ואינסטלציה
יש לנו תוכנית שהאדריכלית שתכננה את כל החלוקת דירה נתנה אבל הדגישה שנפנה למעצבת כי זה מבט על כללי ..
יש למשהו רעיונות איך לשפר את התוכנית ? ואיך לתכנון את חלוקת הארונות? אין לנו הבנה בנושא בכלל ..
לגבי הכיריים האם כדאי להשאיר מתחת לחלון ? פחות מעדיפה מבחינת לכלוך אבל ככה אני מרויחה ניצול מקסימלי של משטחים בשרי וחלבי בלי הפסקה באמצע..
בעיקר מתלבטת לגבי הדלפק , לא רוצים שהישיבה תהייה לכיון הסלון ותתפוס שם מקום , ולכיון המטבח (כמו בסקיצה ) אם נעשה דלפק עם ארונות מתחת זה לפחות רוחב 50-60 ואז אין מקום במטבח והוא צפוף ממש ואם נעשה רק דלפק דק (30 ס"מ לדוגמה) בלי ארונות מתחת לא יהיה מה שיחזיק אותו מהצד השני כי הוא ארוך יחסית..
נשמח לעיצות!