הייתי מעבירה את חדרי השירותים לאיזור הפרטי, אבל יופי של כיווןלדעתי הפיתרון הוא משהו בכיוון הזה -- מצוב סקיצה
גם מקלחון במקום אמבטיה,לדעתי הפיתרון הוא משהו בכיוון הזה -- מצוב סקיצה
החלוקה הזאת מאד בעייתית - ואין כאן משהו מושלם - בכל סקיצה יש יתרונות וחסרונותגם מקלחון במקום אמבטיה,
גם עמוד תקוע בדירה הימנית,
גם מסלון ומטבח די מופרדים נהיה ערבוב אחד של הכול,
גם כניסה לשירותים (בדירה השמאלית) ישיר מהכניסה לדירה,
כמו"כ לא נותר מקום למכונת כביסה בדירה הימנית (נט"י עוד איכשהו ניתן להסתדר בלי...).
מכונת כביסה עם גשם ושמש לא נראה לי רעיון טוב...{ מכונת הכביסה צריכה להיות במרפסת שמאחורי הממד --חבל לא לנצל את המקום הזה למשהו }
אם יש לך פתרונות בכיף אשמח לשמוע.וגם יש לי מה לענות על כל ה"טענות נ"ל "
דירה שמאלית מקסימה, מאמינה שעם עוד קצת ליטוש יכולה להיות מושלמת,לדעתי הפיתרון הוא משהו בכיוון הזה -- מצוב סקיצה
מציעה לך ללמוד מהסקיצה ש @ilan p העלה את הדברים הטובים שיש בהגם מקלחון במקום אמבטיה,
גם עמוד תקוע בדירה הימנית,
גם מסלון ומטבח די מופרדים נהיה ערבוב אחד של הכול,
גם כניסה לשירותים (בדירה השמאלית) ישיר מהכניסה לדירה,
כמו"כ לא נותר מקום למכונת כביסה בדירה הימנית (נט"י עוד איכשהו ניתן להסתדר בלי...).
כל הקיר מכיל חלוןהאם בדירה השמאלית, כל הקיר השמאלי של המטבח מכיל חלון, או שהאיורור היחידה זאת המרפסת?
נכון בהחלטמציעה לך ללמוד מהסקיצה ש @ilan p העלה את הדברים הטובים שיש בה
יש בה חשיבה אדריכלית טובה שיכולה מאוד לקדם אותך
כל סקיצה היא בעצם רעיון, ומפה ואילך משדרגים ומפתחים אותו
בהצלחה!
אם כך, הייתי מחזירה את השירותים לפיר אוורור. עושה חלונות צרים וגבוהים לחלל המרכזי של הבית, מהחדר הפנימי.כל הקיר מכיל חלון
יש למישהו רעיון איך לעצב את המטבח בשני הדירות בצורה הכי מנוצלת ומסודרת?
אשמח לרעיונות תודה רבה.
צפה בקובץ המצורף 1475103
מניחה שהמעצבת חשבה על הצנרת אם הזיזה את השרותיםאם כך, הייתי מחזירה את השירותים לפיר אוורור. עושה חלונות צרים וגבוהים לחלל המרכזי של הבית, מהחדר הפנימי.
מניחה שתהיה גם בעיה של צנרת להזיז את השירותים למקומות החדשים
לא הייתי חוסמת את המעט מרווח שעוד יש ביחידה הזו.למישהי יש רעיון איך ואיפה ניתן לשים משהו שיפריד בקצת בין המטבח לסלון (כמו משרביה או מחיצה מתקפלת וכו')
אשמח לרעיונות. (עם אופציה להזזת הריהוט)
תודה.
צפה בקובץ המצורף 1480308
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: