כן הם פונים לפיר לכן לא ניתן לתת את החלונות לחדר ילדיםאם הבנתי, אז החלונות של חדרי הרחצה פונים לפיר. האם אכן כך?
מבחינתך... זה לא אפשרי אבל יש כאלו שאין להם בעיה עם זה.בתור אדריכלית הייתי מסרבת להוציא תכנית כזאת, אפילו אם הלקוח היה מבקש.
עדיף לשים באיזור הזה את חדרי הרחצה, ולתת את החלונות של חדרי הרחצה לחדר הילדים.
ובשביל פתרונות של ממש צריך להבין יותר טוב את החלל
בהצלחה!
נ.ב. סתם המלצה, תנסי שהקירות יהיו כמה שפחות מפותלים
העברת את החדר בגלל החלון?משהו בסגנון?
צפה בקובץ המצורף 1474571
כמובן שהציור על הפנים ואני גם לא יודעת איך זה יעבוד מבחינת מידות והאם אפשרי מבחינת ה4 צו
המרפסת היא ללא חלון אבל הקירות נמוכות מאוד.רק עכשיו הבנתי שמדובר בחלוקה של דירה ל 2 יח"ד -- נראה לי שממש יש מקום לחשיבה מחודשת
בגלל מצוקת אור ואוורור -- יש בחלוקה הזאת כמה חסרונות בולטים --כמו חדרים בלי חלון וכ"ו --גם החללים עם הרבה שבירות --צריך לפשט
מה זה המרפסת הזו מאחורי הממד ? --אין לה חלון ?
מסכימה איתך שחדר ילדים לפיר הוא לא רצוי. ולצערנו, ביחידות דיור "מקובל" חדר ללא חלון.העברת את החדר בגלל החלון?
החלון פונה לפיר.
חדר ילדים עם חלון לפיר לא נראה לי אפשרי.
כן הם פונים לפיר לכן לא ניתן לתת את החלונות לחדר ילדים
מבחינתך... זה לא אפשרי אבל יש כאלו שאין להם בעיה עם זה.
אני ראיתי כמה דירות עם חדר ללא חלון שאדריכליות תכננו, ברור שזה לא מלכתחילה אבל בדירות הקטנות של היום שרוצים עוד לחלק ל- 2 לא תמיד אפשרי למצוא חלונות לכל חדר. בדירה הנ"ל לכל דירה יש רק חזית אחת כך שזה המצב...
מה זה הפיר הזה? סגור מ4 כיוונים?העברת את החדר בגלל החלון?
החלון פונה לפיר.
חדר ילדים עם חלון לפיר לא נראה לי אפשרי.
אולי אפשר לסגור אותה או חלק ממנה לטובת חדר רחצה או לפחות חדר כביסההמרפסת היא ללא חלון אבל הקירות נמוכות מאוד.
אז את אומרת לצפצף בעצם על דרישת הלקוח בגלל טעמים של 'זה לא כשיר' וכו'?מבחינה אדריכלית חלל ללא חלון אינו כשיר למגורי בני אדם
הלקוח אמר "אני רוצה חדר ילדים בלי חלון"?אז את אומרת לצפצף בעצם על דרישת הלקוח בגלל טעמים של 'זה לא כשיר' וכו'?
לדאבונינו עשרות ומאות זוגות במיוחד צעירים ביחידות גרים כך.
אני אומרת שבתור בעלת הכשרה בתחום יש לי סיי מול הלקוחאז את אומרת לצפצף בעצם על דרישת הלקוח בגלל טעמים של 'זה לא כשיר' וכו'?
לדאבונינו עשרות ומאות זוגות במיוחד צעירים ביחידות גרים כך.
לא צריך לפמפם את החסרונות של הדבר הזה כי זה מובן מאליו.אני אומרת שבתור בעלת הכשרה בתחום יש לי סיי מול הלקוח
כמו שהמהנדס יגיד ללקוח מה יציב ומה לא
אני אומר לו מה נכון מבחינה אדריכלית ומהי טעות פטלית
ואם הדירה הזאת הולכת להשכרה, על אחת כמה וכמה
לא לתת יד לחרפה הזאת
דווקא הלקוח לוקח דירה והדירה השניה הולכת להשכרה, ותתפלאי לשמוע שהוא בחר...... בדירה עם החדר המדובר (ללא החלון).הלקוח אמר "אני רוצה חדר ילדים בלי חלון"?
או שהוא מבין שיש אילוצים והוא מוכן להתפשר על כך?
אם זו דרישתו המפורשת - קטונו, אבל אם לא, למה ליצר לו דירה שאח"כ יהיה קשה להשכיר והוא יצטרך לרדת במחיר בשביל להשיג שוכרים???
דווקא הלקוח לוקח דירה והדירה השניה הולכת להשכרה, ותתפלאי לשמוע שהוא בחר...... בדירה עם החדר המדובר (ללא החלון).
יש כאן אופציות אחרותלא צריך לפמפם את החסרונות של הדבר הזה כי זה מובן מאליו.
מה שברור גם ומובן מאליו שאין כאן שום אופציה אחרת.
את צודקת עם הכלל היבש.אני אומרת שבתור בעלת הכשרה בתחום יש לי סיי מול הלקוח
כמו שהמהנדס יגיד ללקוח מה יציב ומה לא
אני אומר לו מה נכון מבחינה אדריכלית ומהי טעות פטלית
ואם הדירה הזאת הולכת להשכרה, על אחת כמה וכמה
לא לתת יד לחרפה הזאת
הלקוח מודע, וזה רצונו.ב. להרגיש ולוודא שהלקוח מודע להשלכות של כל החלטה
הבנתי מהרגע הראשון, הכול טוב.נ.ב. אני סתם עצבנית עכשיו, בלי קשר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: