עיצוב תכנון חדר ילדים-מה עדיף?

YNG

משתמש פעיל
מצורפות 2 סקיצות, מה כדאי?
נא עזרתכם המלומדת איך לסדר את החדר
הרהיטים הגדולים : מיטה משולשת, מיטת תינוק, ארון מינימום 4 דלתות, שולחן כתיבה 2 מקומות 1.2 מ'
חשוב לי: חדר מרווח, גישה לארון גם כשהמיטות פתוחות
תודה!

צפה בקובץ המצורף 1572433

צפה בקובץ המצורף 1572432
מציק לי המיטת תינוק מול הדלת, חשוב שהכניסה תראה מרווחת, תכלס בסוף השטח הריק הוא אותו מ"ר

אליעזר המתוק

משתמש צעיר
זה שהארון מול הדלת זה לא באמת חוסם כי עד הארון יש 1.40 והמעבר בין המיטה לארון זה 85
הארון הוא 1.60 והעומק של השולחן הוא 60 ס"מ כך שזה לא יותר קטן
אם מפריע לך שרואים את דופן הארון אפשר לעשות שם משהו יפה מנגרות
לגבי 2 האופציות שהעלת ... לא מיטת תינוק ולא מיטת ילדים הייתי ממקמת מול הדלת פחות מוצלח

שושן חוחים

משתמש פעיל
מציק לי המיטת תינוק מול הדלת, חשוב שהכניסה תראה מרווחת, תכלס בסוף השטח הריק הוא אותו מ"ר

זה שהארון מול הדלת זה לא באמת חוסם כי עד הארון יש 1.40 והמעבר בין המיטה לארון זה 85
הארון הוא 1.60 והעומק של השולחן הוא 60 ס"מ כך שזה לא יותר קטן
אם מפריע לך שרואים את דופן הארון אפשר לעשות שם משהו יפה מנגרות
לגבי 2 האופציות שהעלת ... לא מיטת תינוק ולא מיטת ילדים הייתי ממקמת מול הדלת פחות מוצלח

לא הצלחתי לערוך את ההודעה הראשונה
אבל בהמשך השרשור העליתי את הסקיצה הזו בתור האחרונה למחשבה
עריכה: המיטה יכולה להיות גם משולשת רגילה

מול הדלת רואים שולחן כתיבה וארון
סקיצה סופית.PNG

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  60  פעמים

לוח מודעות

למעלה