שושן חוחים
משתמש פעיל
זה בעצם אותה תוכנית.נראה לי שבאפשרות הזאת לא תצטרכי לקפץ.
המיטה והמיטת תינוק באותו מקום
רק הארון עובר לקיר אחר והשולחן כתיבה גם.
שחשבנו על זה :
החיסרונות שעלו שהכניסה לחדר יותר חסומה והארון קצת יותר קטן
זה בעצם אותה תוכנית.נראה לי שבאפשרות הזאת לא תצטרכי לקפץ.
מציק לי המיטת תינוק מול הדלת, חשוב שהכניסה תראה מרווחת, תכלס בסוף השטח הריק הוא אותו מ"רמצורפות 2 סקיצות, מה כדאי?
נא עזרתכם המלומדת איך לסדר את החדר
הרהיטים הגדולים : מיטה משולשת, מיטת תינוק, ארון מינימום 4 דלתות, שולחן כתיבה 2 מקומות 1.2 מ'
חשוב לי: חדר מרווח, גישה לארון גם כשהמיטות פתוחות
תודה!
צפה בקובץ המצורף 1572433
צפה בקובץ המצורף 1572432
מציק לי המיטת תינוק מול הדלת, חשוב שהכניסה תראה מרווחת, תכלס בסוף השטח הריק הוא אותו מ"ר
זה שהארון מול הדלת זה לא באמת חוסם כי עד הארון יש 1.40 והמעבר בין המיטה לארון זה 85
הארון הוא 1.60 והעומק של השולחן הוא 60 ס"מ כך שזה לא יותר קטן
אם מפריע לך שרואים את דופן הארון אפשר לעשות שם משהו יפה מנגרות
לגבי 2 האופציות שהעלת ... לא מיטת תינוק ולא מיטת ילדים הייתי ממקמת מול הדלת פחות מוצלח
יש לך ארון די גדול בצורה הזואבל בהמשך השרשור העליתי את הסקיצה הזו בתור האחרונה למחשבה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: