כן אבל ראוי לחשוב על זה אם כדאי להניח 2000/3500 ש"ח בחניון של המעוןמנסיון שלי:
בוגבו בי - מושלמת!! (אבל יקרה)
יויו- כיפית ונוחה (לא מגיל 0..)
כן אבל ראוי לחשוב על זה אם כדאי להניח 2000/3500 ש"ח בחניון של המעוןמנסיון שלי:
בוגבו בי - מושלמת!! (אבל יקרה)
יויו- כיפית ונוחה (לא מגיל 0..)
יש לי עכשיו את הבוגבו בי מגיל לידה.. מאוד נהנית אבל רוצה טיולון יותר קליל...את סגורה על זה שישנו דגם אחד, שהוא הכי מומלץ
הבעיה, שעוד לא עלית על השם המדוייק שלו,
ורק כי המתחרים זורים מידע שגוי ומבלבל...
מומלץ זה עניין של התאמה!!
למחיר, לשימוש, לסגנון שלך
חברה שלי גרה בקומה 5 (יח"ד בב"ב) אין פיסת מקום להשאיר עגלות למטה-ברור שיויו?!
אחרת מתניידת המון ברכב- ברור שדונה?!
יש לך תקציב לאלו שנחשבות מעולות? או שאת מחפשת משו חמוד וסולידי בכמה מאות?
מתאים לסטייל שלך להשתמש בעגלה פשוטה?
יד 2, ניסית לבדוק, יש גם סוכנים של יד שניה שיביאו עד אלייך הביתה עגלה, תראי תתרשמי ואם בא לך-תקני (ולא, אין לי כרגע מספר של אחד כזה, אבל אני יכולה להשיג)
את טיפוס (בלבוש, והסגנון) ספורטיבי, או אלגנטי. יש עגלות עם מראה מאוד אלגנטי (לדוג' הבוגבו בי) זה נראה קצת קיצ'י על מישי ספורטיבית (דעה אישית שלי)
קיצור, תעשי לעצמך רשימה של הדברים החשובים לך ביותר
הסכום שאותו באפשרותך להקדיש למטרה
ותעלי אשכול ממוקד יותר.....
אצלי הם לא במעון..כן אבל ראוי לחשוב על זה אם כדאי להניח 2000/3500 ש"ח בחניון של המעון
עד גיל שנהממש לא טיולון!!!
עד גיל חצי שנה בלבד.
זה סלקל לכל דבר (עם גלגלים).
עולה 2000 ש"ח.
איזה גיל שנה?עד גיל שנה
אני לא יודעת באיזה סלקל שמת אותה. ולא ברור לי מה זה אותו רעיון, כי הסלקל של דונה הוא לא דומה לשום סלקל אחר.איזה גיל שנה?
הבת שלי בגיל 5 חודשים קפצה מהסלקל, פשוט היה סכנת נפשות. (לא הסלקל הזה, אבל אותו רעיון)
מיד העברתי אותה לטיולון.
זה באמת לא מיועד להיות תחליף לטיולון. המטרה של זה כשנוסעים ברכב והילד ממילא חייב להיות בסלקל (וקשור היטב בהתאמה למשקל גופו. אחרת זו סכנה גדולה במקרה של עצירה פתאומית/תאונה) ואם יורדים לסידורים/קניות/ עצירה לא ארוכה, מאד נוח להוציא את הסלקל עם הילד ולהשתנע איתו. גם בתח"ץ בתוך העיר זה נוח וקטן ומשתחל גם לאוטובוסים עמוסים. בפרוש לא מיועד לשהות ארוכה מדי.יש לי סלקל של סייבקס (שהוא נחשב הכי טוב בשוק)
והיא היתה קשורה, אבל היא דחפה את עצמה וכמעט התגלצ'ה (ברוך ה' היא שובבונת)
בקיצור, לא נראה לי שילד פעיל מעל גיל 6 חודשים יהיה לו נוח בסלקל (כל סלקל)
למישהי יש את הספורט ליין יותר משנה?
ואיך הגלגלים לא נתקעים בכל חור?
גם סופר בייבי אמרו לי שלא עובדים איתם. מענין למה?
עד גיל שנה
ועולה 1500
אבל באמת לא משמשת תחליף לטיולון.
כבר יש מקלרן בדגם חדיש כמו יויו
2 ילדים ברכבת כל המושבלי היה את הסיטי מיני 3 גלגלים אמבטיה וטיולון
עגלה מדהימה!
סחבה 7 שנים 3 ילדים (על הגגון, במושב ועל המקום של הרגליים למטה) וקניות ועומס והיתה מקסימה!
עכשיו קנינו יויו ומדהימה בעיקר בגלל שהבגז' ברכב פצפון הויא מתקפלת מדהים וקטן. מרגישה לי יציבה
ממש מרוצים . רק לא ברור לי איך מושיבים בה 2 ילדים ? ברכבת?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: