יש לך אותה?? היא מספיק יציבה נראה שיש לה גלגלים קטנים מידי...מצטרפת להמלצות
(בטוחה שבניו בורן? - לפני שלושה חודשים בערך הם אמרו לי שהם לא עובדים עם החברה הזו, ביררתי על העלה הספציפית הזו, מתי היא קנתה?)
כמה היא עולה בערך??
יש לך אותה?? היא מספיק יציבה נראה שיש לה גלגלים קטנים מידי...מצטרפת להמלצות
(בטוחה שבניו בורן? - לפני שלושה חודשים בערך הם אמרו לי שהם לא עובדים עם החברה הזו, ביררתי על העלה הספציפית הזו, מתי היא קנתה?)
גם לי יש אותה מאוד יפה לדעתי.. יש לי שחור אפור עם גגון ארוך,לי היה הרבה טיולונים כולל חיקוים של יויו למיניהם.
עד שמאסתי בכל הטיולונים המודרנים האלו שהם חסרי יציבות בצורה נוראה. (הילדים שלי גם שמנמנים ושובבים ב"ה)
קניתי עכשיו צ'יקו לייטווי עגלה לא יפה במראה אבל יציבה מאוד, זולה, קלה למדי, חזקה ביותר. והילד ממש אוהב אותה.
איפה קנית אותה?? כמה עולה בערך?גם לי יש אותה מאוד יפה לדעתי.. יש לי שחור אפור עם גגון ארוך
קניתי אותה בג'וניור במודיעין עיליתאיפה קנית אותה?? כמה עולה בערך?
בטווח של 600-700 (באתר הם כתבו 790 אבל זה לא עלה להן כך)כמה עלה להן בערך??
יש לי אותה, אומנם חודשיים בלבד והיא לא בשימוש סדיר.יש לך אותה?? היא מספיק יציבה נראה שיש לה גלגלים קטנים מידי...
כמה היא עולה בערך??
על בייבי ג'וגר טיולון 3 גלגלים הושבתי 3 ילדים... 2 ברכבת ואחד על גגון..(כמובן לא תינוק קטן) החזיקה לי כבר 8 שנים.. החלפתי פעם אחת שלדה ב300 שקל ופעם אחת גלגל קדמי ב100.... הריפוד קצת בלוי אז כבר משתמשת רק באמבטיה...מעניין אותי לדעת לגבי האיכות של מקלרן החדשה.
אנחנו קנינו לפני 3 שנים טיולון ננו של מאונטין באגי - היא היתה אז דגם חדש והמוכר המליץ עליה מתוך ניסיון עם חברת מאונטין באגי כחברה טובה ואמינה (לא המליץ על יויו אגב)
עכשיו 3 שנים אחרי העגלה כבר שבורה, אני סוחבת איתה עוד קצת... מה גם שלא מתפרקת לכביסה, הקיפול שלה פחות נח משאר העגלות בסגנון ועוד חסרונות שכאלו.
לא אומר שלא "קרעתי" אותה הושבתי עליה קבוע 2 ילדים (וזה מה שכיף בה) שכיום הם בני 4 ושנתיים.
אבל לא אומר שלא ציפיתי ממנה שתחזיק יותר...
ומה היתרונות שלה על יויו?כבר יש מקלרן בדגם חדיש כמו יויו
לא התנסתי...ומה היתרונות שלה על יויו?
לפי המבנה נראה שגם לה תחסר היציבות
אין בה שכיבה מלאה
ועוד
לפי מה שהיה נראה לי אין לה שום יתרון על היויו
לפי מה שאני ראיתי הגגון שלה יותר ארוך ויותר מצלילומה היתרונות שלה על יויו?
לפי המבנה נראה שגם לה תחסר היציבות
אין בה שכיבה מלאה
ועוד
לפי מה שהיה נראה לי אין לה שום יתרון על היויו
את סגורה על זה שישנו דגם אחד, שהוא הכי מומלץתכלס, איזה טיולון הכי מומלץ???
מבחינת מראה, חוזק, קלות, יציבות???
היו הרבה אשכולות אבל לא מגיעה להבנה מה הכי מומלץ...
ממש לא טיולון!!!אין על הטיולון של דונה!!
גם סל-קל וגם טיולון!!
נוח ביותר למי שיש רכב, או מסתובבים הרבה כגון טיסות וכו', ככה אם התינוק נרדם ב'דונה'
ורוצים להיכנס לרכב לא צריך להעיר אותו כמו בעגלה רגילה והוא יתחיל לבכות...פשוט מקפלים את הדונה והיא הופכת לסל-קל!
מומלץ בחום!!
אם רוצים לצאת ולטייל הרבה צריך להוציא את התינוק מה'דונה' פעם בשעתיים למשך 10 דק' ולהחזיר, כי התנוחה לא בריאה לגב של התינוק למשך שהות ארוכה..
דונה 'שילב':
https://www.shilav.co.il/pregnancy-and-childbirth/easy-baskets/doona-infant-car-seat142
סכסוךגם סופר בייבי אמרו לי שלא עובדים איתם. מענין למה?
לי יש את זה גם.יש טיולון מוצלח של ספורט ליין, הוא קליל, נוח, עיצוב חדשני ולא יקר
2 גיסות שלי קנו אותו וממש מתענגות
מה המחיר?יש טיולון מוצלח של ספורט ליין, הוא קליל, נוח, עיצוב חדשני ולא יקר
2 גיסות שלי קנו אותו וממש מתענגות
800-850 ש"חמה המחיר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: