ממש לא נכון, מנסיון של עשרות רבות של נסיעות, - מהארץ כמעט שלא מקפידים, מחו''ל לארץ, לפעמים כן ולפעמים לא, לא מצאתי כללים ברורים,בחזור תמיד בודקים על הסנטימטר, פעמים בודדות שאין להם כוח ומעלימים עין
לא נכון!!!ממש לא נכון, מנסיון של עשרות רבות של נסיעות, - מהארץ כמעט שלא מקפידים, מחו''ל לארץ, לפעמים כן ולפעמים לא, לא מצאתי כללים ברורים,
והיה ובאתם עם תיק גדול ושמתם לב שמקפידים,
1. העדיפו לגשת לפקיד שפחות נראה בעייתי, ( ברוב המקרים יש שניים),
2. היו בטוחים בעצמכם, (בסוף מחפשים פראיירים...)
3. השתדלו שהתיק לא יבלוט מידי, כלומר ללבוש אותו על הגב עם שתי הכתפיות, ולמעט בשקיות מרושלות בידיים, (אם אתם עמוסים מידי זה מעורר עניין.... ואז גם בודקים את התיק)
4. זה נשמע קצת רע, אבל חכו בזמן שהפקיד אחד עסוק בלריב עם נוסע על התיק שלו, ו..אז תעברו ( בדרך כלל לא רבים עם שני נוסעים בו זמנית....)
ואם כל זה לא עובד, חכו לסוף לסוף, ו... בדרך כלל הם לחוצים ואין להם זמן לבלאגן.
מקווה מאד שוויז וריינאייר לא יקראו את זה.........
בהצלחה ו... תפילה קטנה אף פעם לא מזיקה.
אחר אלף מחילות מכבודו המנוסה והמלומד, אם היית קורא את דבריי היית מגיב אחרת,לא נכון!!!
מניסיון של מאות טיסות (ואני לא מגזים), הם מקפידים מאוד!!
רק מה, גם הם בני אדם ולא תמיד הם שמים לב, ובפרט שלפעמים הטיסה כבר מתאחרת והם לחוצים לסיים בזמן, אבל אם הם עלו עליך אין שום סיכוי לצאת מהם, ושוב אין סיכוי לצאת מהם, אלא אם כן אתם זוכים לנס גלוי!!
זה נכון שבארץ פחות מקפידים (וגם זה לא תמיד), אבל הבנתי שזו השיטה שלהם, בהלוך נותנים לך לעבור כדי שבחזור הם יתפסו דגים שמנים, הם לא טיפשים והם מכירים טוב טוב את הישראלים, ודרך אגב, רוב האנשים שנתפסים הם בדרך כלל (יהודים) ישראלים!!
אז נא להציע עצות אחיתופל!!
כן, גם לי קרה כמה פעמים שלא תפסו, וזה עדיין לא אומר שזה מה שנכון לעשות (אני אישית יש לי סיבות לעניין).
הדבר היחיד שנכון חלקית זה סעיף 4, וגם זה סיכון רציני, כי הרבה פעמים יש 3 עובדים ואחד מהם עובר בין כולם לראות שהם לא עוברים על הכללים.
זה נכון שעיקר אלו שעושים בעיות הם העובדים הבעייתיים, אבל צריך לדעת 90% מהעובדים שלהם הם כאלו...
מחול לך מחול לך.אחר אלף מחילות מכבודו המנוסה והמלומד, אם היית קורא את דבריי היית מגיב אחרת,
אני לא הצעתי לאף אחד לעשות את זה!!!
כתבתי שאם כבר הגעתם ואתם עם תיק גדול, אני מדגיש תיק ולא טרולי עם גלגלים, אז הצעתי כמה עצות של עזרה ראשונה בלבד! ו...כן זה עובד הרבה פעמים, אבל לא הצעתי לאף אחד לסמוך על זה, למרות שאף פעם התיק שלי לא היה מדוייק במידות של וויז.
בתקווה להבנה
זה נכון, והסיבה היא שאין להם באמת זמן להתווכח עם כולם, ולכן בכל טיסה הם עוברים ותופסים כמה קורבנות.מצויין, ב''ה, שבאת והדגשת את העניין, מצטרף לדבריך,
האמת שתמיד כואב לי לראות האלו האלו שנופלים עליהם, ושמתי לב שיש את אלו שתמיד עוברים אפילו שהתיק שלהם בולט ככמה ס''מ, ושמתי לב שמה שכתבתי בד''כ עובד, אבל שוב - לא לכתחילה כמו שאמרת,
נ.ב ( מתוך בערך 100 טיסות בוויז רק ב 50 אחוז בערך התעקשו באמת ועברו אחד אחד, ושוב זה מנקודת מבט אישית שלי.)
אני לא הייתי לוקח את זה למקום של אנטישמיות ושמחפשים יהודים, רק שיהודים ובפרט בעלי חזות חרדית נוטים יותר ל''סמוך'' וסוחבים תיק, ושקית אחת, ועוד אחת, ועוד אחת של אושר עד..... נו... זה לא בולט???? מי שנמצא מבין על מה אני מדבר.זה נכון, והסיבה היא שאין להם באמת זמן להתווכח עם כולם, ולכן בכל טיסה הם עוברים ותופסים כמה קורבנות.
אבל אף פעם אי אפשר לדעת מראש את מי הם יתפסו (ויש להם נטייה לתפוס יהודים), ולכן ההמלצה הפשוטה היא לא להתחכם.
זה נכון, ועדיין יש לי עשרות סיפורים אישיים של אנטישמיות נטו, מגויים (או כאלו שנראו כמותם) שסחבו הרבה יותר והם נטפלו רק לחרדים.אני לא הייתי לוקח את זה למקום של אנטישמיות ושמחפשים יהודים, רק שיהודים ובפרט בעלי חזות חרדית נוטים יותר ל''סמוך'' וסוחבים תיק, ושקית אחת, ועוד אחת, ועוד אחת של אושר עד..... נו... זה לא בולט???? מי שנמצא מבין על מה אני מדבר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: