מה זה תיק קלקר?למה אתן לא שמות בתיק קלקר? (לא ראש קלקר. אל תתבלבלנה)
הכי נוח וכיפי. נשמר במזודה מצוין!! וגם יכול לשמש כראש פאה באירוח
וסתם כך, אם זאת פאה טובה. שימי בשקית סופר נקיה ותברישי לפני הלבישה..
הבנתי שזה מוצר בכלל לא מוכר וחבל.מה זה תיק קלקר?
אשמח שתעלי תמונה, תודה.הבנתי שזה מוצר בכלל לא מוכר וחבל.
אני אעלה מחר תמונה בעז"ה. קניתי את זה פעם באיזו מכירה ברחוב וזה המוצר ההכי שימושי במזודה!!
כמו קופסת קלקר בצורה של ראש פאה רק יותר קטנה ושטוחה. שומרת על הפאה מדהים ונכנסת לכל מקום-שקית, תיק לעגלה, מזודה וכו.
אני אישית גם שומרת בה את הפאה בבית-
מורידה את המכסה ומשכיבה בפנים את הפאה במגירה.
המחיר כיום-אין לי מושג את יכולה לשאול אותה. קניתי ממש שיצא. לפני כמה שנים מאמינה שעלה מאז..מה המחיר של כזאת קופסא? ומה השם של המשווקת? הפאה לא נוזלת כשהיא עומדת?
תחפשי בעליאקספס, בטח תמצאי יותר זולהמחיר כיום-אין לי מושג את יכולה לשאול אותה. קניתי ממש שיצא. לפני כמה שנים מאמינה שעלה מאז..
והפאה נוזלת נכון. אבל היא בתוך הקופסא. לא יוצאת!! פאה טובה אין שום בעיה שהיא נוזלת למטה. הבעיה היא שהיא מסתבכת בתוך עצמה וזה בדיוק מה שהקופסא מונעת. אני פותחת את הקופסא, מוציאה את הפאה, ניעור קל והיא מצוינת.
המספר של המשווקת- הודיה ינון 0544373937.
(אני לא קניתי אצלה אבל שהתקשרתי למספר שעל הקופסא הביאו לי אותה)
בדיוק הייתי שבת אצל אחותי והיא פשוט נועצת סיכה בקלקר. כמו על ראש פאה.הפאה לא נוזלת כשהיא עומדת?
תודה רבה, רעיון מעולה ופשוט ברמת.בדיוק הייתי שבת אצל אחותי והיא פשוט נועצת סיכה בקלקר. כמו על ראש פאה.
כמה פשוט-ככה גאוני...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: