בבני ברק במעבדה הרשמית של קורג. וזה עולה 600 שקל...כמה יעלה לי לתקן רמקול שמאלי שהתחיל להוסיף בקטנה רעשים על דעת עצמו + בפיצ' הפסיק לעבוד רק הימין והשמאל (ולא ה+ וה-)
שוד לאור פלורוסנטי המעבדהבבני ברק במעבדה הרשמית של קורג. וזה עולה 600 שקל...
שוד לאור פלורוסנטי המעבדה
מה זתומרת?חח אבל הוא מקצוען,
הוא החליש לי את כל הקלידים בpa4, פשוט עבד קליד קליד ו''ריכך'' אותו. תענוג לנגן מאז.
יש מישהו יותר זול ? )תיקון פיצ')בבני ברק במעבדה הרשמית של קורג. וזה עולה 600 שקל...
מה זתומרת?
זו לא מעבדה רשמית של קורג, אבל הוא מתעסק בעיקר בקורג.בבני ברק במעבדה הרשמית של קורג. וזה עולה 600 שקל...
וואוו נשמע ממש מעניין..הוא החליש לי את כל הקלידים בpa4, פשוט עבד קליד קליד ו''ריכך'' אותו. תענוג לנגן מאז.
וואוו נשמע ממש מעניין..
אבל זה לא הזיק לאפקטיביות של רגישות הטאץ' ? (בנגינת פסנתר זה לא מפריע לך ?)
וכמה עלה התענוג הזה ?
שאלה נוספת: נראה לך הוא מתקן גם pa1x ? מסך שהתפוצץ וכמה קלידים יבשים..
(שוכב לי מתחת למיטה וחבל. יש הרבה שיהנו ממנו)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: