כללי תיקון תמונה ישנה

• פותח הנושא Shia
  • פורסם בתאריך

mig

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
צילום מקצועי
יפה,
(תגיד להם פעם אחרת לצלם ללא פלאש...;))

זוהר טל

משתמש מקצוען
מוצלח מאד.
איך עושים את זה? בוחרים חלק חלק וצובעים או שיש פקודה שמשחקים איתה ואוטומטית כל הצבעים משתנים?

sonya

משתמש רשום
יפה מאוד!
רואים שהורדת כמות ענקית של magenta אבל נראה לי שעדיין אפשר עוד קצת מסביב לדמויות.

wmw

משתמש פעיל
D I G I T A L
פילטר של מג'נטה, או לחילופין חיזוק של הנגטיב [צבע תכול בהיר]
כמדומני שישנם ערכות מוכנות לתצלומים ישנים, גם ראיתי בתוכנה מסויימת ערכות שנקבעות לפי סוג הנייר. [פוג'י או קודאק]

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
מוצלח מאוד!! אני אשמח אם תעלה לבלוג "הוראות הכנה" של דבר כזה, כהמשך לליטוש הפנים המצויין שיש שם.

park

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
יפה מאוד אם הצלחת עד לפה אתה יכול גם לסיים!
א. שים לב הדמויות עדין סגולות קצת (במיוחד בצללים). תוריד את הסגול ותסיף קצת אדום וצהוב.
ב. מסביב לדמויות הכסא אמור להיות חום.
ג. המנורה והאור שיוצא לא אמור להיות סגול תעשה באפור.
ד. הקיר מאחור תעשה בצבע שמנת.
בהצלחה!

park

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אני עבדתי על זה כמה דקות אחרי התיקונים הבסיסים לקחתי פשוט שכבה חדשה שמתי אותה במצב צבע ואז פשוט התחלתי לצבוע וכל הצבעים היפים יוצאים החוצה
(עשיתי צילום מסך להראות ובצילום נסגר לי החלון של השכבות ולא שמרתי את הקובץ אז תקבלו את הקובץ הרגיל השמור אני ממש לא דייקתי רציתי לראות רק את הקונספט ואני עכשיו על מחשב נייד אז גם הפד-עכבר ממש לא נוח לעבוד וגם הצבעים של המסך לא משהו.)
צפה בקובץ המצורף 67718
אני בטוח שתעשה עבודה יותר טובה.
בהצלחה!

קבצים מצורפים

• Untitled-20_fix%2Bold2.gif
    KB 90.1 · צפיות: 21

adir28

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
עכשיו זה כבר מדי צהוב - ירוק. תסתכלו לפי הספר.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  63  פעמים

לוח מודעות

למעלה