אני לא מכיר אדם שחותם על חוזה אם אין מזגן תקין בדירה!למה משכיר ???הוא יכול להגיד לך אל תפעיל מזגם עם הוא לא טוב לך
א. צריך לראות מה כתוב בסעיף הרלוונטי בחוזה, לפעמים יש הפתעות...המנוע של המזגן מרעיש וצריך לבדוק מה השתחרר שם ולתקן
השכן התלונן וזה ממש מפריע לו
באופן טבעי פניתי למשכיר ואמרתי לו על זה
וזה מה שהוא כתב:
צפה בקובץ המצורף 1529406
ממה שאני יודעת- זה ברור לי שזה עליו
מישהו יודע אחרת? איך זה אצלכם?
תביאו לשכן את המספר טלפון של המשכיר שישבור את הראש מולו לבד מה אתם קשורים לזה?המנוע של המזגן מרעיש וצריך לבדוק מה השתחרר שם ולתקן
וזה מה שהוא כתב:
צפה בקובץ המצורף 1529406
חד משמעי זה עסק של בעל הדירה!!!! האיש פשוט חצוף, אני עברתי חוויה דומה כשלכם ועל פי בירור אני אומר בוודאות שכל נזק שלא הזיק השוכר עצמו מחויב בעל הדירה לשלםהמנוע של המזגן מרעיש וצריך לבדוק מה השתחרר שם ולתקן
וזה מה שהוא כתב:
צפה בקובץ המצורף 1529406
המשכירהחלפת/תיקון המזגן, ותיקון הנזק בקיר וברצפה, לדעתכם עלינו או על המשכיר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: