איך בדיוק אתם מורידים מדמי השכירות כשהצ'קים אצלו?ברור המשכיר
אם מתחשק לי אני מזמינה את בעל המקצוע ומורידה לו בדמי השכירות של הפעם הבאה
אין שום ספק בענין חד משמעי
אני הייתי מחייב אותכם על הנזק בקיר וברצפהאצלנו יש בעיה דומה, המזגן נזל בתוך הקיר ונוצר עובש ונזק לקיר ולרצפה (עץ). נכון. קצת הזנחנו את זה (לא עצרנו מיידית את השימוש כשראינו שיש טפטופים), אבל מצד שני המזגן לא עבד כראוי כבר מרגע כניסתנו לדירה. הבאנו לפני כמה חודשים טכנאי מזגנים על חשבוננו שתיקן, אבל מסתבר שעדין נשארו בעיות...
החלפת/תיקון המזגן, ותיקון הנזק בקיר וברצפה, לדעתכם עלינו או על המשכיר?
איך בדיוק אתם מורידים מדמי השכירות כשהצ'קים אצלו?
א. ביטול צ'ק זו עבירה פלילית, והוא יכול לגשת איתו להוצאה לפועל ולפתוח לכם תיק.אפשר לבטל שיק מסוים
ולומר למשכיר שהחודש תעשו לו העברה
באמת?א. ביטול צ'ק זו עבירה פלילית, והוא יכול לגשת איתו להוצאה לפועל ולפתוח לכם תיק.
את מתלוננת במשטרה על גניבת שיקים ואז יכולה לבטל, וגם אם מישהו יוציא תביעה להוצאה לפועל - יש לך אישור משטרה על הגניבת השיקיםואם אני טועם שגנבו לי את פנקס השקים ואני לא יודע איזה שיק נגנב ואיזה לא אסור לבטל?
ברור שלאבאמת?
אם מישהו דורש ממני שיק ערבון ואני מפחד שהוא ישתמש בו אסור לי לבטל את השיק?
לא צריך לבטל רק מדברים ומבקשים החודש על תפקיד אני מבצע העברה בנקאית מה הבעיה?אפשר לבטל שיק מסוים
ולומר למשכיר שהחודש תעשו לו העברה
והמשכיר סומך עליכם שלא תביאו מישהו יקר/שהוא יבוא לתקן?לא צריך לבטל רק מדברים ומבקשים החודש על תפקיד אני מבצע העברה בנקאית מה הבעיה?
מתאמים יחד איתו ומבקשים מראש אישור (מביאים הצעת מחיר או שהוא מברר גם)והמשכיר סומך עליכם שלא תביאו מישהו יקר/שהוא יבוא לתקן?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: