אצלנו סיפור דומה היה חסר חמור בויטמין D
שבועיים או חודשיים?הילד שלי כמעט בן שנתיים, משלשל מראש השנה.
הילד שלי כמעט בן שנתיים, משלשל מראש השנה.
לפעמים 3, 4 פעמים ביום, ולפעמים עוברים יומיים בלי שום יציאה.
הוא מרגיש טוב, חיוני ושמח.
אוכל בד"כ רגיל, אבל פתאום יש ימים שלא נוגע באוכל.
מה יכול להיות חוץ מהתשובה הבנאלית של "וירוס"?
בתחילת הדרך מתייחסים לזה כך כיון שלא אצל כל אחד הצליאק הוא אותו דבר בדיוק. וכך גם התגובות.צליאק זו לא אלרגיה
תבקשי מהרופא בדיקות דם כלליות וצליאק.
מנסיון, זה בהחלט זמן שיכולים לגלות את הצליאק כי לא תמיד התגובה של הגוף מיידית. תינוק מתחיל לאכול תזונה עם הרבה גלוטן בעיקר אחרי גיל שנה. אחרי תקופה של תזונה עם גלוטן יכולים להתחיל לראות תופעות מסוימות.
האם הוא עולה במשקל בתקופה הזו באופן תקין?
עריככה: עכשיו רואה שמדובר על קרוב לחודשיים, עוד לא מספיק בשביל לזהות השפעה על הגדילה. אבל בהחלט זמן לבדוק דברים.
החשבון שלי לגבי הזמן לא היה ממש נכון...מר"ה זה כמעט חודש, לא חודשיים.
אני בידיוק עם סיפור דומה
לפני שאני הולכת לרופא צריכה ללכת לעשות בדיקה קורונה לתינוקת
זו פשוט תופעה - אני נכנסת לרופא והשאלה הראשונה שללת קורונה ? זה לא נראה כלום תשללי ואז תחזרי
על כל אפצ'י מריצים לקורונה
כל אלו שפרטו כאן שגם אצלם זה קרה - אני חייבת להבין מה עשיתם עם המעון במשך ככ הרבה זמן?
אתם כל כמה ימים נמצאים עם הילד למשך כמה ימים /שבוע ? וחוזר שוב ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: