תינוק נפטר בבית המטפלת

gol

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י efrat1;2012915:
אם רופא לא ממליץ, אבל GOL ממליצה, אז אני רצה לקנות :)

ומאין המסקנה כי משרד הבריאות לא ממליץ כדי שלא יצטרך לסבסד?

את יכולה להמשיך לזלזל
אבל כמשהי שמכירה אסון כזה מקרוב מאד, (של"ע הרס חיים של משפחה שלמה למשך כמה שנים טובות)
אני יודעת שהשתדלות חיבים לעשות.

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י gol;2013576:
את יכולה להמשיך לזלזל
אבל כמשהי שמכירה אסון כזה מקרוב מאד, (של"ע הרס חיים של משפחה שלמה למשך כמה שנים טובות)
אני יודעת שהשתדלות חיבים לעשות.

הקטע שזה פשוט לא השתדלות.

נינה

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
נכתב ע"י דודוס;2012920:
המכשיר פולט קרינה שהיא בוודאות מזיקה.
והיעילות לא הוכחה אף פעם

בטוח שהוא פולט קרינה?
הלכתי היום לרופא כולי מבוהלת ומבולבלת אחרי האשכול ובמקום שהוא ירגיע אותי שלא צריך את המכשיר הזה (כך קיוויתי) הוא דווקא צידד בעד המכשיר ואמר שלדעתו זה לא פולט קרינה, ואולי באמת שווה להשקיע וכו וכו'.. רופא קומבנציונלי לחלוטין, אומרים שהוא אפילו אדיש בד"כ.. הוא אמר לי, שלפעמים צריכים לשנות תנוחה לתינוק ואז הנשימה חוזרת - אז הצפצוף כן מועיל.
למי יש ניסיון אישי עם המכשיר ויכול להמליץ או להפך?..
בתור אימא היסטרית ואבא עוד יותר.:eek:.. שכל פיפס או תנועה מעירה אותנו בלילה, ואחרי 10 דקות שינה רצים למשש את הדופק... הדבר הזה יוריד חרדה או יעלה אותה דרסטי?..
ושנשמע בשורות טובות אמן!

מריומה~

מהמשתמשים המובילים!
לדעתי יעלה.
כי כשאת נשענת על המכשיר ותלויה בו, את עלולה להיות לחוצה מאד סביבו.
והציפצוף שלו נורא מבהיל. אני מכירה מישהי שהשתמשה בזה ואחרי תקופה העיפה כי הכניס אותה לדאגה.
ובמיוחדש שאם שוכחים לכבות כשמוציאים את התינוק.

ariels

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
כל מכשיר חשמלי פולט קרינה אלקטרומגנטית
(גם מחשב, מקרר וכו')
משערת שזה לא ממש מומלץ שתינוק ישן תמיד עם קרינה אלקטרומגנטית
(זו לא הקרינה המסוכנת, אבל לכו תדעו מה היא משפיעה על המוח?)

אידינע

משתמש מקצוען
אם המכשיר מהווה השתדלות - אני רואה שזה שנוי במחלוקת.
אבל השתדלות עם מקור מהחיד"א זי"ע, זה לא שנוי במחלוקת , נכון?
אז הנה, ראיתי בפטנט רשום 730 שהוא כותב:
קיבלתי פניה דחופה מרב קהילה חשוב בירושלים, על רקע מקרי מוות עריסה תכופים ל"ע בעת האחרונה, וכך הוא אומר:
הנני לעורר בזה לרגל מקרי מוות בעריסה שקרו לאחרונה רח"ל, מה שכותב הגה"ק החיד"א זי"ע בספרו 'מדבר קדמות' (ומובא בשמו בכף החיים) דבר מבהיל ונורא, בתינוק שכבר ניתן רשות למשחית ליטול נשמתו, ובזכות שבאותו היום נזהרה אמו של התינוק לענות אמן וענתה תשעים אמנים, לא יכלו המזיקים לגשת אליו וניצול ממוות לחיים.
שלא נדע מצרות.

רק ברכה

משתמש מקצוען
נכתב ע"י אידינע;2014781:
אם המכשיר מהווה השתדלות - אני רואה שזה שנוי במחלוקת.
אבל השתדלות עם מקור מהחיד"א זי"ע, זה לא שנוי במחלוקת , נכון?
אז הנה, ראיתי בפטנט רשום 730 שהוא כותב:
קיבלתי פניה דחופה מרב קהילה חשוב בירושלים, על רקע מקרי מוות עריסה תכופים ל"ע בעת האחרונה, וכך הוא אומר:
הנני לעורר בזה לרגל מקרי מוות בעריסה שקרו לאחרונה רח"ל, מה שכותב הגה"ק החיד"א זי"ע בספרו 'מדבר קדמות' (ומובא בשמו בכף החיים) דבר מבהיל ונורא, בתינוק שכבר ניתן רשות למשחית ליטול נשמתו, ובזכות שבאותו היום נזהרה אמו של התינוק לענות אמן וענתה תשעים אמנים, לא יכלו המזיקים לגשת אליו וניצול ממוות לחיים.
שלא נדע מצרות.

תודה....
תאמיני לי אם הייתי גרה בבני ברק הייתי אולי נכנסת לשאול את אחד הרבנים

mend

משתמש מקצוען
D I G I T A L
אולי רק לאיזון,
אני, בשביל הרוגע הנפשי שלי קניתי את ה'בייבי סנס'
לא צפצף אפילו פעם אחת בטעות (אא"כ הוצאתי את הילדה מהעריסה ולא כביתי אותו)
וכן, גם קמתי בלילה לבדוק שהיא נושמת, אבל הייתי הרבה יותר רגועה.
לדעתי זה שווה את זה.

כוכב103

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
עימוד ספרים
רק לשם הדגשה-
מה שכתבתי שאין המלצה על מכשיר ניטור נכתב אחרי שקבלתי הוראה מפורשת מרופא בכיר בתל השומר, אחרי שהייתי שם עם תינוקת שהיה לה הפסקת נשימה,
ובכו"ז הוא אמר חד משמעית שאין כל קשר בין ניטור ומוות בעריסה.
ואין שום הוכחה על ירידה בכמות המקרים רח"ל בין תינוקות עם מכשיר ותינוקות בלי.

ושמעתי מרב דבר נפלא בענין אחר של השתדלות:
חובת ההשתדלות של כל אחד היא לפי רמת הצורך שלו להשתדל.

Ruty Kepler

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
נכתב ע"י .D.H.K;2012916:
רוני שגב | 9 חודשים | פורסם 20/10/11 20:46

[/B]1. כי יש מצב שהמכשיר פולט קרינה. נכון, אין הוכחות חותכות, ובחברות המייצרות כמובן מכחישים מכל וכל, אבל שמועות עקשניות טוענות שהבייבי-סנסים, כמו כל מכשיר אלחוטי אחר, פולטים סוג מסויים של קרינה. אין ספק שלא מדובר בטיגון מאסיבי, וזה לא שנתתם לו אייפון בלי אזניות, אבל עדיין – את רוב היום הקטנטן מבלה במיטה, ולא נעים לחשוב שיש סיכוי שהוא מוקף אלקטרונים מעופפים שם.

קרינה אלקטרומגנטית, זו שיש בסלולרי ובמכשירים חשמליים ובבייבי סנס, היא בתדר נמוך יותר מגלי האור הנראה לעין.
הקרינה הזו לא מייננת, ואין לה שום אפשרות להעיף אלקטרונים. (בניגוד לקרינת רנטגן, שהיא בתדר גבוה יותר מהאור הנראה, והיא מייננת=מעיפה אלקטרונים ומשנה את מבנה האטום).

userit

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י כוכב103;2016091:
ושמעתי מרב דבר נפלא בענין אחר של השתדלות:
חובת ההשתדלות של כל אחד היא לפי רמת הצורך שלו להשתדל.

פשוט שכך. אחרת רמת ההשתדלות של כולם היתה זהה.
הרב דסלר מגדיר זאת כך-
אם לאחר מעשה, תתהה על הראשונות- דהיינו, תתחרט שלא עשית השתדלות גדולה יותר- אזי לא עשית השתדלות מספקת לדרגתך.

yochi000

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
לי יש מכשיר בייבי סנס, כי אני אמא חרדתית במיוחד.
וזה לא מצפצף סתם, ממש לא - אם הסוללות טובות.
לגבי היעילות שלו, קראתי הרבה מאמרים רפואיים מקצועיים שלא מצליחים להצדיק את זה מאחר ואין מחקרים שזה אכן מונע מוות עריסה.

המסקנה שלי - אם ה׳ לא ישמור עיר שוא שקד שומר.

srp

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
UX UI
D I G I T A L
נכתב ע"י נינה;2013773:
בטוח שהוא פולט קרינה?
הלכתי היום לרופא כולי מבוהלת ומבולבלת אחרי האשכול ובמקום שהוא ירגיע אותי שלא צריך את המכשיר הזה (כך קיוויתי) הוא דווקא צידד בעד המכשיר ואמר שלדעתו זה לא פולט קרינה, ואולי באמת שווה להשקיע וכו וכו'.. רופא קומבנציונלי לחלוטין, אומרים שהוא אפילו אדיש בד"כ.. הוא אמר לי, שלפעמים צריכים לשנות תנוחה לתינוק ואז הנשימה חוזרת - אז הצפצוף כן מועיל.
למי יש ניסיון אישי עם המכשיר ויכול להמליץ או להפך?..
בתור אימא היסטרית ואבא עוד יותר.:eek:.. שכל פיפס או תנועה מעירה אותנו בלילה, ואחרי 10 דקות שינה רצים למשש את הדופק... הדבר הזה יוריד חרדה או יעלה אותה דרסטי?..
ושנשמע בשורות טובות אמן!

כולם פה מדברים רק על הבייבי סנס שנמצא בעריסה
מה עם המכשיר השני? זה שמצמידים על גוף הילד?
אני אישית השתמשתי בזה שעל הגוף, אין סיבה שתהיה ממנו קרינה אולי ברמה שיש קרינה מפנס...
וכן, זה הרגיע אותי יחסית
עד שקניתי הייתי מתעוררת כל כמה דקות בלילה לראות שהוא בסדר
צפצף פעם אחת סתם, ופעם אחת לא בדיוק סתם....
בכולופן לא נראה לי שחינקיס מרויח מזה משהו...
ושכל אחד יעשה מה שנראה לו.

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
תלוי איפה, אחרי שבררתי בשביל אחותי, אז בייבי סנס עולה (תלוי איפה) בין 500 ל-555.

חיישן-בין 480 ל-555

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה